25 iun. 2010

Noaptea Sanzienelor

Ce inseamna cand in noaptea Sanzienelor iti cade de pe perete un tablou cu Romeo si Julieta ?! Plus ca mama ma viseaza ca merg la Nora pentru mama :)) Are si ea niste fixuri ca o sa raman nemaritata :))

Tineam la acest tablou, il admiram mereu in copilarie si ma gandeam cum eu sunt aceea Julieta si astept sa urce un Romeo la balcon, de aceea l-am si pastrat...insa in toiul noptii a cazut, am auzit eu ceva suspect dar cum am o multime de vecini galagiosi nu prea am dat atentie si am adormit la loc....iar dimineata sa ma impiedic de tabloul meu facut bucati si alta nu....

Deci ce ziceti sunt astea semne sau nu ? Ma marit sau nu ? Oare Romeo s-a suparat sau doar a coborat la mine ? Ca toata lumea imi spune tot felul de scenarii :))

PS: ieri a fost ziua de Sanziene iar faza s-a intamplat acum doua nopti, dar abia m-am decis sa povestesc aceasta mica intamplare....

22 iun. 2010

Protectie solara

Anul trecut am folosit ca protectie solara  pentru corp Elmiplant cu SPF 30 si nu am avut nici un fel de probleme cu pielea, nu m-am inrosit cum pateam de obicei in fiecare vara. 

Pentru ten aplic Uriage Hyseac deoarece am pielea foarte alba iar un nas cojit chiar nu ma avantajeaza :)
In vara trecuta l-am ales deoarece era la un pret acceptabil, in jur de vreo 30 de lei insa recent l-am vazut tot intr-o farmacie Dona, la 45 de lei !!! Nu stiu cum pot sa umfle atat preturile de la un an la altul, mi se pare hotie pe fata si nu e prima oara cand descoper o diferenta atat de mare la pret intr-un timp relativ scurt ! Dar deh, traim in Romania si nu mai trebuie sa ne mire nimic !

Stiu ca exista lotiuni de protectie solara mult mai bune insa eu incerc sa obtin rezultate maxime cu preturi minime :) Prefer sa obtin mai greu un bronz decat rapid si prin agresarea pielii...doar vrem cu toate sa imbatranim cat mai tarziu, nu-i asa ?

21 iun. 2010

Toy Story 3

Sambata am fost sa vad Toy Story 3 la Imax. Recunosc ca pana acum nu m-a atras acest film, insa la rugamintile fratelui meu mai mic am decis sa-i dau o sansa.  Cu o zi inainte insa, am vizionat partea a doua a filmului ca sa am habar despre ce este vorba....

Am fost pentru prima oara la Imax si oricat de impresionant ar fi acel imens ecran este totusi destul de obositor de urmarit...pentru cine mai merge recomand un film dublat pentru ca subtitrare se vede de multe ori in ceata...

Filmul este intr-adevar foarte funny, nu este plin de efecte 3D insa are si momente sensibile...dupa ce-l vezi incepi sa privesti altfel ursuletii de plus de prin casa si incepi sa-i stergi de praf mai des :)


12 iun. 2010

Seriale "old" preferate

Am vazut la Oana un articol despre seriale preferate(mai noi sau mai vechi) si am decis sa scriu despre seriale "old" urmarite de mine in copilarie, pentru ca despre cele contemporane...Grey's, SATC, Desperate Housewives a cam scris toata lumea...Astea excluzand telenovelele care ar fi nenumarate....Apoi am primit si o leapsa de la Somonica si m-am decis sa raman tot la serialele care nu se mai difuzeaza.

Top seriale preferate - in ordine alfabetica :

Arabela - chiar daca nu mi-au placut niciodata serialele rusesti, (de fapt este cehoslovac) pe asta il urmaream, stiu ca mama m-a indemnat pentru ca si ea l-a urmarit in copilarie.

Baywatch - de cate ori nu am visat sa inot si sa arat asa bine :)

Beverly Hills 90210 - nici nu mai stiu de care eram indragostita mai mult...de Brandon sau Dylan...si cate gume de mestecat am cumparat pentru surprizele cu ei :)

Black Beauty - frumoase aventurile, cel putin asa mi se pareau atunci. Plangeam de cate ori i se intampla ceva rau acelui cal...

Columbo - toata familia se uita la serial, cred ca mai se difuzeaza si acum, undeva prin miezul zilei. Un detectiv destept, imbracat mereu cu aceeasi haina, care ne dovedea in fiecare episod ca nu exista crima perfecta.

Dallas - nu cred ca mai are nevoie de descriere, este serial la care eu am invatat sa citesc :) Plus ca il iubeam pe Bobby !

Fata si baietii - un serial frantuzesc cu niste adolescenti care stateau la camin.

Caracatita - nu urmaream numai seriale in limba engleza, se mai strecura si altele...politistul Cattani, crime, urmariri...cam atat mai imi aduc aminte.

Lassie - cand eram mica abia asteptam sa fac poze la mare cu aceasta rasa de caine, nu intelegeam ca nu e acelasi :)

Maddie&David - cum se certau ei si se impacau in fiecare episod...

Salvati de clopotel - erau frumusei Zach si Kelly, insa Screech era cel mai funny..

Twin Peaks - stiu ca nu aveam intotdeauna voie sa ma uit :) de aia ma atragea, desi uneori imi era si mie frica. Imi aduc aminte sfarsitul, cand politistul innebuneste. Iar melodia imi place si acum...

Concluzia: ma uitam cam mult la televizor, dar era singura sursa de entertainment pe vremea aia; si ma indragosteam cam des...de fapt, asta nu cred ca s-a schimbat :))

9 iun. 2010

Rasfaturi din pusculita

    Nu prea am chef de scris in ultimul timp; ma uit la filme si seriale in fiecare seara, va citesc pe voi de asemenea, dar parca vara asta incepe sa imi ia sursele de inspiratie si ma face sa ma gandesc numai la plaja :)

 Timp de un an de zile am avut o pusculita in care am strans toate monezile care imi treceau prin mana...iar acum am decis s-o sparg :D
    Concluzia....nu prea primesc rest in monezi :)) Desi ma asteptam la o suma frumusica, este bine si atat decat deloc...asa ca am decis sa-i cheltui numai pentru rasfatul meu exclusiv :P

Am fost la Sex and the City 2 si mi-a placut muuuult, am ras o groaza, nu mai are sens sa povestesc pentru ca deja mi-au luat-o inainte alte fete. Mi-a placut  melodia cantata de actrite la acel karaoke... I am a women !

   
M-am relaxat cu o ciocolata calda de la Starbucks, apoi mi-am cumparat o crema de ochi Iwostin, despre care citisem un review facut de Silvia....probabil voi mai merge la un masaj si gataaaa pusculita...

    Cred ca o sa mai fac sportul asta si de acum incolo pentru ca exista o placere deosebita sa cheltui niste bani la care un an de zile doar ai privit :)

1 iun. 2010

Te amo




     Rihanna are un nou videoclip, melodia o stiam de mult, abia asteptam sa faca un clip si uite ca nu m-a dezamagit: o are invitata speciala pe Laetitia Casta, o aparitie superba...iar Rihanna cum ne-a obisnuit in ultimul timp, de la incidentul cu Chris Brown e suparata rau pe viata, canta melodii dure, este sexy si rea in acelasi timp :P
    Un show sado-maso cu femei, un peisaj "green" la un castel din Franta, ultimele trenduri in moda...si gata un clip de succes, care probabil va fi difuzat toata vara !