22 iun. 2010

Protectie solara

Anul trecut am folosit ca protectie solara  pentru corp Elmiplant cu SPF 30 si nu am avut nici un fel de probleme cu pielea, nu m-am inrosit cum pateam de obicei in fiecare vara. 

Pentru ten aplic Uriage Hyseac deoarece am pielea foarte alba iar un nas cojit chiar nu ma avantajeaza :)
In vara trecuta l-am ales deoarece era la un pret acceptabil, in jur de vreo 30 de lei insa recent l-am vazut tot intr-o farmacie Dona, la 45 de lei !!! Nu stiu cum pot sa umfle atat preturile de la un an la altul, mi se pare hotie pe fata si nu e prima oara cand descoper o diferenta atat de mare la pret intr-un timp relativ scurt ! Dar deh, traim in Romania si nu mai trebuie sa ne mire nimic !

Stiu ca exista lotiuni de protectie solara mult mai bune insa eu incerc sa obtin rezultate maxime cu preturi minime :) Prefer sa obtin mai greu un bronz decat rapid si prin agresarea pielii...doar vrem cu toate sa imbatranim cat mai tarziu, nu-i asa ?

2 comentarii:

Silvia spunea...

crema uriage am avut-o si eu ;) eu de vreo 2 ani m-am reprofilat pe piz buin. toate produsele din gama asta sunt f bune ;)

Butterfly spunea...

Eu anul trecut pentru fata am avut de la Bioderma cu factor de protectie 50+ si anul acesta mi-am luat de la Vichy, cel de la Bioderma a fost in jur de 30 de ron iar de la Vichy 50 ron, dar cel de la Vichy miroase mai bine :P