9 iun. 2010

Rasfaturi din pusculita

    Nu prea am chef de scris in ultimul timp; ma uit la filme si seriale in fiecare seara, va citesc pe voi de asemenea, dar parca vara asta incepe sa imi ia sursele de inspiratie si ma face sa ma gandesc numai la plaja :)

 Timp de un an de zile am avut o pusculita in care am strans toate monezile care imi treceau prin mana...iar acum am decis s-o sparg :D
    Concluzia....nu prea primesc rest in monezi :)) Desi ma asteptam la o suma frumusica, este bine si atat decat deloc...asa ca am decis sa-i cheltui numai pentru rasfatul meu exclusiv :P

Am fost la Sex and the City 2 si mi-a placut muuuult, am ras o groaza, nu mai are sens sa povestesc pentru ca deja mi-au luat-o inainte alte fete. Mi-a placut  melodia cantata de actrite la acel karaoke... I am a women !

   
M-am relaxat cu o ciocolata calda de la Starbucks, apoi mi-am cumparat o crema de ochi Iwostin, despre care citisem un review facut de Silvia....probabil voi mai merge la un masaj si gataaaa pusculita...

    Cred ca o sa mai fac sportul asta si de acum incolo pentru ca exista o placere deosebita sa cheltui niste bani la care un an de zile doar ai privit :)

6 comentarii:

Butterfly spunea...

Pai ai strans ceva bani daca ti-ai permis atatea si ti-a mai ramas si rest...:))
Eu abia astept sa vad Sex and The city 2, nu stiu daca o sa mai am rabdare sa il vad la cinema, stiu ca nu e acelasi lucru daca il vezi acasa dar ma enerveaza sa il vad dublat in rusa, parca ii ia tot farmecul....
Si eu am o pusculita asemanatoare cu monezi in curand va trebui sa fac si eu numaratoarea...iti voi spune ce mi-am permis eu cu rublele stranse ;)

Victoria West spunea...

Referitor la Sex and the City-2, cel mai mult mi-a placut sfarsitul -- felul in care Big si Carrie depasesc faza cu sarutul cu Aidan (cu umor).

http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2010/05/coming-soon-sex-and-city-2.html

http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2010/06/sex-and-city-2.html

Roxy spunea...

Mi-e dor de o zi din asta de rasfat, girls only. Un film, un pranz delicios, cumparaturi, poate o programare la coafor. Eu n-am vazut inca Sex and the City 2, desi nu mai pot de nerabdare.

Pixxie spunea...

Butterfly sa-ti faci o lista cum sa cheltui banii :)
O sa fie foarte placuta senzatia de a taia de pe lista rasfaturi :D

Silvia spunea...

chiar ca ai strans multi bani in pusculita :D sa ne spui daca iti place crema ;)

Pixxie spunea...

Dap place muult ! :) Intinde foarte bine pielea, cred ca o s-o mai cumpar o tura :) xoxo