18 sept. 2011

Bebster

Probabil ati observat de ceva timp un banner nou la mine pe blog. Este vorba despre Bebster, un site plin de retete si articole folositoare pentru parinti si pitici !

De cate ori citesc cate o reteta delicioasa, credeti-ma ca abia astept sa am un bebe, pentru care sa gatesc :) Nu ca nu pot sa aplic de pe acum ce citesc, insa parca tot gasesc diferite scuze, ca eu singura mai pot sa calc stramb :P
Am incercat totusi cateva  retete, sunt foarte simple si cu ingrediente sanatoase.

Aici am facut hamsii cu malai la cuptor, sunt mai bune decat orice chipsuri...Din pacate nu prea gasim hamsii proaspete si nesarate, decat uneori prin Auchan....daca stiti si alte locuri astept sa ma informati si pe mine.


Iar aici am facut o simpla salata de pepene galben si zmeura, foarte racoritoare !!! Cu ocazia asta mi-am umplut tot congelatorul de zmeura, sa am toata iarna !


Asa ca ori de cate ori sunteti in pana de idei pentru mici gustari sanatoase, Bebster e plin de sugestii !!!

2 comentarii:

Butterfly spunea...

Ce bine arata hamsiile alea...apropo de Auchan eu sunt foarte revoltata pentru ca nu se gasesc produse proaspete, am vazut acolo un piept de pui vanat de vechi, si este exclus sa gasesc produse din ziua respectiva si sunt norocoasa daca gasesc cu o zi in urma, au o politica foarte proasta din punctul asta de vedere, ar trebui sa se aprovizioneze in cantitati mai mici dar mai des...Este o adevarata aventura sa gasesti ceva proaspat in Bucuresti...:(

Andreea spunea...

:*