30 sept. 2011

Let's run !

Pentru iubitorii de crosuri sau maratoane sunt mai multe astfel de evenimente in perioada urmatoare. Aviz pentru cei care au ratat crosul Petrom, de duminica trecuta, asa ca mine :D

Sambata - 1 octombrie - in Parcul Tineretului la ora 9.00, crosul organizat de Caravana Olimpica GDF Suez. Detalii aici. Eu voi fi la open crosul de 2400 m !

Duminica - 2 octombrie - Crosul Loteriei Romane, organizat simultan in 5 orase din tara: Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara. Are numeroase premii in bani pentru castigatori, detalii aici.

Duminica - 9 octombrie - Bucharest International Marathon, la care ma voi alatura pentru prima oara, chiar daca este al treilea an consecutiv cand are loc. Particip la cursa populara de 3,5 km, inca nu am energie pentru un maraton in adevaratul sens :)
Harta traseului o gasiti aici. Inregistrarea pentru cursa populara se face aici, si se achita o suma modica ce merge ca donatie catre Hospice Casa Sperantei.

Duminica - 16 octombrie - Crosul Casiopeea, denumita si "cursa roz" pentru combaterea cancerului la san, in Parcul Tineretului.

Deci avem de unde alege, vointa ne lipseste :)

PS: pentru cei care vor sa se relaxeze in acest weekend fara sa transpire, pot sa opteze pentru Noaptea Bibliotecilor !

Weekend fain !

2 comentarii:

daninho spunea...

ok, asteptam poze cu medalii la gatul tau :)

Pixxie spunea...

Multumesc Daninho, dar avand in vedere ca medalii se dau doar primelor 3 locuri cred ca mai am muuuult pana sa primesc una :) Deocamdata ma multumesc sa termin cursa :D