16 sept. 2011

A naibii dragoste !!!

Recomandare de weekend !!!

Am vazut o comedie romantica asa frumoasa aseara, incat trebuie sa va spun despre ea. Initial am fost in dubiu la ce film sa merg, aveam de ales intre aceasta comedie, Crazy, Stupid, Love si filmul de dragoste Midnight in Paris. Ambele filme sunt fiecare cu cate un protagonist din The Notebook, respectiv Ryan Gosling sau Rachel McAdams, dar pana la urma am ales "A naibii dragoste !" in traducere romaneasca si bine am facut.

Steve Carell este Cal Weaver, un barbat de 40 si ceva de ani, casatorit de peste 25 cu iubita lui din liceu, Emily (rol interpretat de Julianne Moore). Acesta afla cu stupoare, chiar la inceputul filmului, ca Emily vrea sa divorteze de el si ca l-a inselat cu un coleg de serviciu, David Lindhagen (Kevin Bacon).
Dupa mai multe seri in care Cal nu face altceva decat sa se planga in gura mare, stand la un bar, despre toate problemele lui recente, Jacob (Ryan Gosling), un tanar cu mare succes in amor, decide sa ii dea barbatului cateva sfaturi despre femei si agatat;

Jacob nu se opreste aici si, dupa o zi petrecuta impreuna la mall, ii schimba complet garderoba lui Cal, pregatindu-l astfel pentru a cuceri cat mai multe femei. In mod vizibil lui Cal ii lipsea orice simt al modei sau al hainelor care sa il avantajeze, dar acest lucru parca se potrivea cu personalitatea si comportamentul sau de om bun si dragut.
Ei bine, dupa schimbarea facuta de Jacob domnul Weaver nu arata deloc rau, iar aceasta a reusit sa-si atinga si scopul mult dorit: cucerirea femeilor.


Singura cucerire nereusita a lui Jacob este Hannah (Emma Stone), o tanara foarte draguta si inteligenta, care e pe cale sa devina avocat. Hannah are un prieten extrem de plictisitor care, in loc sa se simta norocos ca are alaturi o femeie deosebita, nu stie in ce stadiu se afla relatia lor.
Profund dezamagita si nervoasa, Hannah se intoarce la bar si il agata chiar ea pe Jacob. Dupa o seara amuzanta si frumoasa petrecuta impreuna, ne dam seama ca este doar inceputul unei relatii adevarate, in care se va intampla imposibilul: Jacob se va indragosti.

Nu trebuie sa va mai spun ca sunt cateva surprize si incurcaturi in film, toate parca sa te duca cu gandul ca  a naibii dragoste nicicum nu se potriveste :) Baiatul lui Cal de 13 ani, indragostit de bona lui de 17, care era indragostit de Cal si alte cateva surprize pe care nu vi le divulg, mergeti sa vedeti filmul !!!

Steve Carell a devenit si mai mult unul dintre actorii mei preferati, dupa ce l-am vazut si in Date Night, iar de Ryan Gosling ce sa mai zic.....a devenit unul dintre cei mai talentati si doriti actori de la Hollywood (PS: am auzit ca este combinat cu Eva Mendes :D )

Mai jos aveti si trailerul:

6 comentarii:

coco spunea...

ne mai descretim fruntile ! mercic !

BeautyRelated spunea...

si eu abia astept sa il vad !!!!

Victoria West spunea...

Am auzit multe review-uri bune la acest film, si chiar vroiam sa il vad, dar n-am mai apucat. Nu stiu daca maie ste la cinema; poate o sa-l vad pe Blue-Ray cand apare.

Pixxie spunea...

Trebuie neaparat sa-l vedeti !!! Sigur o sa va inveseleasca ziua :)

BeautyRelated spunea...

l-am vazut aseara! it was awesome ! :D iar ryan gosling.. no comment .. :D

Iulia spunea...

Abia astept sa-l vad :X. Yay! :X:X:X