24 iul. 2011

Vacantaaaaaaa !!!

In sfarsit a venit si randul meu la vacanta :) Plec cateva zile la mare si apoi cateva la munte, aici la noi in tara. Anul acesta am ales Neptun-Olimp pentru ca de Eforie Nord m-am saturat si sper aici sa gasesc mai multa liniste !

Mai jos este o mica parte din bagajul meu. Mi-am luat un costum de baie mov de la Koton, pentru ca nu simt ca vine vara daca nu imi iau un costum cat de simplu :)
Mai am un costum intreg de la Triumph care l-am luat acum vreo 2 ani dar nu l-am imbracat niciodata - decat probat prin casa :)) Mi-a placut ca este special, insa este destul de pretentios si nu poate fi purtat oriunde. Anul acesta avem piscina la hotel si sper sa am curaj sa-l imbrac !!!

Palarie de soare am cautat prin multe locuri si pana la urma am gasit la House of Art - sunt multe modele acolo, la doar 20 de lei. Am probat si altele cu boruri mai largi, dar din pacate nu imi vin bine, eu sunt mignona si nu ma prind palariile imense !
Reviste (doar o parte), mostre de creme, lotiuni de plaja, cosmetice, multe proasoape, etc.

Va doresc si voua un concediu minunat si ne revedem cu opinii curand :) Pupici !!!

22 iul. 2011

Miscarea face bine



De la 09:00 pana la ora 21:00, veti avea parte de antrenamente cu cei mai cunoscuti instructori din tara. Intrarea este libera. 

Participantii vor avea parte de surprize, tombole si premii (abonamente la sali de sport, accesorii, suplimente nutritive, acces la diverse activitati educationale si sportive).

Se recomanda prezenta dvs la eveniment cu cel putin 30 de minute inainte de incepere, in limita locurilor disponibile.

Parcul "Lumea Copiilor" este fostul parc "Vacaresti", de langa Palatul Copiilor, cu intrari si parcări din Bulevardul Tineretului si Str. Pridvorului/Costache Stamate.

Mai multe informatii gasiti aici.
Eu sigur voi fi acolo mai ales ca este la  5 minute de locuinta mea !

19 iul. 2011

Lentile Dailies Aqua Comfort Plus

Astazi dis de dimineata am fost sa imi ridic lentilele de contact de la Optimed. A fost o surpriza pentru mine sa aflu ca sunt printre cele 30 de norocoase ce au primit in dar 5 perechi de lentile de contact prin campania organizata de Trender.

Am o miopie forma usoara si port ochelari de vedere ocazional, acasa, atunci cand ma uit la TV, insa evit sa ii iau la spectacole, concerte, pur si simplu nu ma simt confortabil cu ei....asa ca de mult imi doream niste lentile pentru astfel de "ocazii speciale".

Cred ca am fost prima care si-a revendicat premiul, insa am preferat sa merg mai de dimineata pentru a evita canicula :) Din pacate ma grabeam si nu am mai stat sa-mi arate doamna doctor cum se folosesc. In plus mergeam apoi la birou si nu vroiam sa le irosesc asa intr-o zi banala, deoarece sunt de unica folosinta si dupa o purtare se arunca.
A ramas sa merg la cabinet intr-o zi mai libera pentru a primi instructiuni...as incerca eu singura dar imi este frica....sa vedem, poate rog o prietena care foloseste sa ma instruiasca si pe mine :)

Asa ca deocamdata nu pot sa spun o parere despre aceste lentile pentru ca inca nu le-am testat...probabil cand ma voi intoarce din concediu o voi face :)
Voi v-ati revendicat premiul ? Le-ati testat ? Pupici !!!




17 iul. 2011

Sunday post

Am văzut: oameni dragi :)

Am ascultat: pasarile in natura.

Am citit: Dragoste la prima vedere, Prevention.

Am făcut: plaja !!!

Am mâncat: macrou, gratar, inghetata :D

Am băut: cafea, sampanie, Pepsi.

Am gândit: ca mai am putin pana la concediu !

M-am bucurat: de ziua fratelui meu  !

M-am enervat: nu m-am enervat.

Mi-am dorit: sa mai am zile ca acestea :)

Click: Facebook si bloguri

M-am mirat: ce repede au trecut 16 ani :)

6 iul. 2011

Haul DM

Ultime mici achizitii de la DM:

- Peeling dus Balea cu grapefruit - am vrut un gel in varianta mai consistenta, ca textura si cantitate, care sa-l folosesc pe tot corpul inclusiv calcaie. Imi plac cele de la Bourjois insa mi se par un pic prea soft, am vrut ceva mai abraziv...si nu vroiam ceva diferit pentru picioare...ok inteleg sa folosim pentru ten alt tip de peeling (cum folosesc eu pe cel de la Cosmetic Plant) dar sa avem inca unul pentru corp si altul pentru talpi deja mi se pare prea mult...Asta imi place, miroase frumos, iar 200 ml cred ca imi vor ajunge o lunga perioada de timp.

- Demachiant ochi Balea - laudat de multe fete in blogosfera, l-am luat pentru ca tocmai se terminase cel de la Nivea. Este varianta simpla, nu bifazic, waterproof...

-Mascara Rimmel Extra Super Lash - nu stiu de ce am trait cu impresia ca l-am cumparat pe cel Wow de care tot citisem pe net, cand de fapt am realizat ca asta este altul :)) In fine, am dat 8,20 de lei pe el, este bunicel de banii astia, are perie normala, mai avea si cu perie curbata !

- Crema ultra activa Gerovital Plant Stop Acnee - are 15 ml si se foloseste strict pe zonele unde apar punctele acneeice. L-am folosit in ultimele doua nopti si a reusit sa traga inapoi cateva cosuri, insa nu le grabeste vindecarea. Deh, rau nu cred ca imi va face :)

4 iul. 2011

Sunday post

Am văzut: Seminar despre combaterea celulitei tinut de Cristian Margarit la targul No Limits Women;

Am ascultat: acelasi lucru de mai sus;

Am citit: Revista Glamour si catalog Avon :)

Am făcut: cumparaturi la DM, Kenvelo si Mega Image;

Am mâncat: foarte putin pentru ca mi s-a facut rau spre seara :(

Am băut: apa, ceai, Fanta si Coldrex.

Am gândit: ca vara ne ocoleste anul acesta...

M-am bucurat: de cumparaturile facute :)

M-am enervat: nu am avut putere nici sa ma enervez....

Mi-am dorit: sa fiu mai binedispusa si optimista !

Click: Facebook si bloguri

M-am mirat: ca am facut febra 39, fara sa fiu racita si sa-mi explic de ce...