23 ian. 2012

Cash Control

Cash Control a devenit prietenul meu incepand cu luna cadourilor, decembrie. Dupa parerea mea, este cea mai proasta luna din an pentru a incepe sa lucrezi cu un astfel de site, bine macar ca a trecut :)

Stim cu totii ca toate veniturile si cheltuielile se dau peste cap in luna asta, ducand la cel mai mare buget alocat pentru cadouri in tot anul !!! 

Am descoperit acest site in urma unui sondaj de opinie pe Ivox si mi s-a parut o provocare sa invat sa-l folosesc. Sa ma vedeti apoi, cum toata luna decembrie am pastrat teancuri de bonuri si seara le introduceam la sectiune "cheltuieli". Cred ca este si un defect profesional al meu, daca la birou mi se intampla sa introduc bonuri in registrul de casa, simt nevoia sa fac si seara la fel :)) Da, stiu ca am o mica problema...

Totusi e interesant la sfarsit de luna sa tragi linie si sa vezi cat % ai cheltuit pe intretinerea casei, haine, cosmetice, sala, alimente, cadouri, timp liber, etc. Poti chiar sa iti aloci in buget - adica sa iti pui o limita de, sa zicem 400 de lei la haine, care apoi sa iti arate in timp real cat mai ai din aceea limita, sau cu cat ai depasit-o. 

Iti este afisata evolutia veniturilor din ultimele luni, situatia cheltuielilor sau a imprumuturilor. Nu este greu de invatat, daca urmaresti filmuletul de prezentare de 2-3 ori intelegi ce ai de facut. Cred insa ca este facut pentru oamenii organizati si cu o memorie buna :)

Va las cu filmuletul de prezentare si spor la cumparaturi "calculate" ! 

2 comentarii:

Victoria West spunea...

Interesant. :) Poate fi o aplicatie foarte utila pentru cei care vor sa se mai domoleasca din cheltuieli.

Adevarul este ca atunci cand iti pui pe hartie toate cheltuielile, in fiecare zi, iar la sfarsitul lunii faci totalul, si vezi suma aia mare "staring at you", dupa aia vei fi mai motivat sa reduci din cheltuieli. :)

O saptamana minunata iti doresc!

Mihaela Anghel spunea...

Pare foarte interesant, m-am uitat si eu putin pe el dupa ce am citit la tine.
Singura chestie e sa ai rabdare sa strangi toate chitantele si bonurile si sa le introduci.