13 iul. 2010

My favorites

Organizez un mic top al produselor cosmetice favorite in aceasta perioada :

- Baie -
Samponul Orzene beer, este cel mai potrivit pentru parul meu la ora actuala... dupa muuuulte incercari neinspirate in materie de sampoane. Parul se ingrasa mai greu, dar oricum ma spal pe cap de 2-3 ori pe saptamana.
Gel de dus exfoliant Bourjois Gommage Detox, miroase foarte bine a citrice, exfoliaza si ajuta crema anticelulitica sa intre apoi mai bine in piele.

- Machiaj-
Trusa de farduri Avon - mai am farduri de la Seventeen sau Deborah, dar aceasta trusa e preferata mea deoarece este cea mai recent cumparata.
Perle bronzate + pensula, tot de la Avon;

Crema depilatoare Elmiplant cu samburi de struguri este foarte buna, nu irita pielea si nu provoaca mancarimi ( o folosesc la brate, pentru ca nu suport epilatorul, iar la cosmetica imi doresc sa merg strict pentru lucruri care nu sunt in stare sa le fac acasa - deci macar sa ma epilez pot :D ).

-Demachiere-
Lapte demachiant Bioten cu miere si cimbrisor: curata si chiar racoreste putin tenul fara sa-l lase incarcat, plus ca miroase foarte bine a miere;
Servetele demachiante Pom Pon: am mai avut varianta pe roz, pentru toate tipurile de ten si m-am gandit sa incerc si aceasta varianta, chiar daca nu prea cred eu ca niste servetele pot fi "anti-ageing".

5 comentarii:

Adina spunea...

Si eu am demachiantul de la Bioten si este foarte bun :x

Mihaela spunea...

Orzene beer unde se gaseste?Nu am mai auzit pana acum de el.

Eu folosesc L'oreal si Head & Shoulders la par, le foloseesc alternativ; gel de dus folosesc Nivea sau Fa (Fa are preturi bune si este destul de bunut).
Ptr machiaj am o trusa de farduri de la Sephora care imi place mult.

Pixxie spunea...

Orzene beer a aparut in urma cu cateva luni, il gasesti cam peste tot acum, Cora, Carrefour; e adus de Sarantis France, aceeasi care au si Elmiplant :)

Deedee spunea...

Si la mine exfoliantul e in top 10. Imi place mult cum miroase, love it.

Andreea spunea...

servetelele Pom Pon erau favoritele mele cat timp am locuit in Romania! aici sunt de negasit,asa ca am fost nevoita sa le inlocuiesc cu altele...
Arata super yuumy gelul de dus exfoliant Bourjois Gommage Detox,am sa dau o tura zilele astea prin mall sa vad daca gasesc varianta asta.Nu stiu cum mi a scapat mie,care sunt indragostita de gelurile lor de dus.