16 nov. 2010

Gerocossen Supless - review

Mi-am achizitionat o noua crema anticelulitica de la Gerocossen. Vroiam un produs relativ nou la un pret avantajos.

Ce spun ei: Crema termica anticelulita Supless are efect de incalzire locala care accelereaza penetrarea substantelor active naturale bogate in cafeina si castan stimuland procesul de degradare a grasimilor si eliminarea lor din tesut.

Ingredientul care creeaza procesul de incalzire este utilizat in mod uzual in medicina curativa. In final, aspectul de "coaja de portocala" este redus, iar pielea devine mai neteda si mai ferma.

Cafeisilane este un complex inovator care contine silanol si cafeina. Actioneaza asupra metabolismului adipocitelor din tesut, favorizand lipoliza (degradarea grasimilor din adipocite si eliminarea lor din tesut prin drenaj) si incetineste lipogeneza (formarea grasimilor si stocarea lor in adipocite).

Extractul de castan obtinut din fructele de castan, contine in principal escina. Escina este anti-inflamatoare si tonifianta. Imbunatateste microcirculatia sanguina, ajutand la desincrustarea grasimilor din tesut.

Efect: Dupa 28 de zile circumferinta coapsei se reduce cu 2,5 cm, iar aspectul de coaja de portocala se diminueaza cu 64% (rezultate dovedite).

Continut: 200 ml.
Pret: 15.50 in Cora.

Senzatia de incalzire si inrosire isi face aparitia dupa aplicare, eu cred in rezultatele lui in timp, este un produs cu raport calitate-pret foarte bun.
Il recomand daca doriti sa incurajati si produsele romanesti si v-ati saturat de cele gen Garnier, L'oreal, Vichy...

Un comentariu:

Miuri spunea...

buna..te-am adaugat in blogroll.. daca vrei adauga-ma si tu.. mersi :)