10 feb. 2011

New boots

Wish-listul meu se implineste usor, usor. O sa va prezint aici pe rand, cam ce tai de pe lista :) Primele au fost aceste cizme gen UGG ( nu le pot spune UGG originale, pentru ca acelea costa mult mai mult ) cumparate de la Skechers.

Nu pot sa cred ca pana acum nu mi-am cumparat acest model - e drept ca intr-un timp mi se pareau urate - dar confortul nu se compara cu nimic, simt ca sunt toata ziua in niste papuci de casa :)
Sunt bune sa mergi cu ele pe zapada sau pe uscat, nu pe ploaie, baltoace sau gheata - chiar am luat alunecat cu ele - asa ca aveti grija fetelor :)Modelul acesta este pentru girls not women, ceea ce m-a amuzat, m-a facut sa ma simt adolescenta din nou :)

7 comentarii:

modniza spunea...

foarte frumosi si comode!

daninho spunea...

flumosi flumosi, dar acum i-ai luat si tu cand vine vara azi maine? ok poimaine :)))

Pixxie spunea...

Eeee Daninho ce sa fac daca sunt sales si nu ma pot abtine ?
Lasa ca sunt bune, mai este pana la sandale :)

Iulia spunea...

Sa le porti fericita, iubita & sanatoasa! :*

Victoria West spunea...

Sa le porti cu placere! :)

Butterfly spunea...

Sa le porti iubita, aceeasi comparatie am facut-o si eu cand am probat prima data cizme de acest gen -papuci de casa. De aceea barbatii nu le plac pentru ca eu vor sa ne vada chinuite pe tocuri de 12 nu in papuci de casa.
Sunt super...

Pixxie spunea...

Daaa, barbatii vor sa ne vada chinuie pe noi, uita cat se plang ei cand inlocuiesc niste pantofi sport cu unii eleganti :)