18 mai 2011

Mascara Astor Big & Beautiful False Lash Look

Ultima achizitie o reprezinta aceasta noua mascara de la Astor. Este la reducere in Dm, 50 %, adica are pretul 17.50. Stiu ca pretul recomandat este 31 de lei, dar vad ca cei de la Dm au pus 35 pretul. Oricum nu m-am abtinut si l-am cumparat, stiam de el, este intens promovat prin toate revistele, prin reclame cu Heidi Klum.

Ce spun ei :

Secretul unui efect de gen false: mascara Big & Beautiful False Lash Look pentru super volum, formula sa protectoare si peria “Fur-Soft”.

Imbogatita cu bumbac natural, pudra de matase si keratina, aceasta formula asigura capacitatea naturala de a hidrata si rasfata genele.

Cu peria unica, ultra delicata “FUR-LIKE”, este foarte usor sa obtii gene seducator de mari, indraznete. Vei simti cum fiecare geana este invaluita intr-un strat de negru hipnotic, pentru o privire mai intensa. Genele devin rapid mai pline si curbate.

Intr-adevar efectul este WOW, este putin peste Maybelline One by One. Desparte genele la fel de bine ca el, insa confera un pic mai mult volum.  Rezista pe gene si nu le simt incarcate :) Cred ca forma periei, un pic curbata este de vina :)

Daca ar fi sa fac un top al preferintelor pentru ce mascara folosesc in prezent ar fi destul de dificil:

1. Masca Astor & Maybelline One by One.
2. Maybelline Collosal.
3. Rimmel The Max Volume Flash.

Have a great & sunny day ! :*

Un comentariu:

fashion doctor spunea...

mersi mult! suna bine.pup