6 iul. 2011

Haul DM

Ultime mici achizitii de la DM:

- Peeling dus Balea cu grapefruit - am vrut un gel in varianta mai consistenta, ca textura si cantitate, care sa-l folosesc pe tot corpul inclusiv calcaie. Imi plac cele de la Bourjois insa mi se par un pic prea soft, am vrut ceva mai abraziv...si nu vroiam ceva diferit pentru picioare...ok inteleg sa folosim pentru ten alt tip de peeling (cum folosesc eu pe cel de la Cosmetic Plant) dar sa avem inca unul pentru corp si altul pentru talpi deja mi se pare prea mult...Asta imi place, miroase frumos, iar 200 ml cred ca imi vor ajunge o lunga perioada de timp.

- Demachiant ochi Balea - laudat de multe fete in blogosfera, l-am luat pentru ca tocmai se terminase cel de la Nivea. Este varianta simpla, nu bifazic, waterproof...

-Mascara Rimmel Extra Super Lash - nu stiu de ce am trait cu impresia ca l-am cumparat pe cel Wow de care tot citisem pe net, cand de fapt am realizat ca asta este altul :)) In fine, am dat 8,20 de lei pe el, este bunicel de banii astia, are perie normala, mai avea si cu perie curbata !

- Crema ultra activa Gerovital Plant Stop Acnee - are 15 ml si se foloseste strict pe zonele unde apar punctele acneeice. L-am folosit in ultimele doua nopti si a reusit sa traga inapoi cateva cosuri, insa nu le grabeste vindecarea. Deh, rau nu cred ca imi va face :)

3 comentarii:

coco spunea...

SA-TI FIE UTILE...DAR SA STII CA POTI PUNE ZAHAR BRUN IN ORICE GEL DE DUS ...SI E FOARTE BINE...

Iulia spunea...

Sa le folosesti cu mare placere! Sper sa-ti placa acel mascara. Eu am varianta Extra Wow Lash si am si scris despre ea pe blog.
Pupici!

Pixxie spunea...

Da Iulia, chiar citisem postarea ta si vroiam sa imi iau la fel, dar nu stiu cum m-am incurcat printre produse pe acolo si am plecat cu altceva :)) xoxo