24 iul. 2011

Vacantaaaaaaa !!!

In sfarsit a venit si randul meu la vacanta :) Plec cateva zile la mare si apoi cateva la munte, aici la noi in tara. Anul acesta am ales Neptun-Olimp pentru ca de Eforie Nord m-am saturat si sper aici sa gasesc mai multa liniste !

Mai jos este o mica parte din bagajul meu. Mi-am luat un costum de baie mov de la Koton, pentru ca nu simt ca vine vara daca nu imi iau un costum cat de simplu :)
Mai am un costum intreg de la Triumph care l-am luat acum vreo 2 ani dar nu l-am imbracat niciodata - decat probat prin casa :)) Mi-a placut ca este special, insa este destul de pretentios si nu poate fi purtat oriunde. Anul acesta avem piscina la hotel si sper sa am curaj sa-l imbrac !!!

Palarie de soare am cautat prin multe locuri si pana la urma am gasit la House of Art - sunt multe modele acolo, la doar 20 de lei. Am probat si altele cu boruri mai largi, dar din pacate nu imi vin bine, eu sunt mignona si nu ma prind palariile imense !
Reviste (doar o parte), mostre de creme, lotiuni de plaja, cosmetice, multe proasoape, etc.

Va doresc si voua un concediu minunat si ne revedem cu opinii curand :) Pupici !!!

7 comentarii:

A.M. spunea...

distractie placuta!!

Victoria West spunea...

Pixxie, distractie placuta in vacanta, la mare si la munte!

Mi-aduc aminte de vacantele mele la mare din Romania... Eforie, Costinesti, Neptun -- m-am distrat de fiecare data. :)

coco spunea...

....cu trenul din Franta...stiam eu ca scaunelul asta umflat asteapta pe cineva...stiam !

Pixxie spunea...

Multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute :) Va pup si vacanta frumoasa si voua :*

Butterfly spunea...

Vacanta placuta, am fost si eu anul acesta in Neptun si m-am plictisit ingrozitor, noroc ca eram cu masina si am luat toate statiunile la rand, sper ca tie sa iti placa si sa te distrezi
xoxo

adizzy spunea...

vacanta placuta tie :) si sa prinzi vreme buna.

Mihaela spunea...

Vacanta placuta!
Cand revii, poate ne spui si noua la ce hotel te-ai cazat si ce preturi au, ca si eu merg in august si chiar m-ar interesa.