28 apr. 2011

Cadou apicol

Saptamana trecuta am primit un mail de la o doamna reprezentanta a Complexului Apicol Veceslav Hanrnaj unde am fost intrebata daca doresc sa testez o noua crema lansata de ei....Apidermaliv. Dupa fix o saptamana am primit si coletul de la ei...se auzea inauntru ceva imprastiat ca niste cioburi...m-am speriat si am crezut ca s-a spart ceva, eram deja pregatita sa le reprosez celor de la firma de curierat ca nu au avut grija cu transportul :)

Insa cand am deschis cutia am gasit o multime de fiole imprastiate pe acolo, din fericire niciuna sparta....pe langa crema am primit o cutie cu laptisor de matca liofilizat si un borcanel de miere salcam amestecata cu laptisor de matca :)

10 fiole a 0,2 g laptisor liofilizat insotite de 10 fiole de solvent. Se amesteca si se bea dimineata pe stomacul gol. Este prima oara cand folosesc asa ceva, stiu ca am vrut prin iarna sa imi iau dar mi se parea prea scumpe, in jur de 25 de lei.

Ca aliment dietetic fortifiant cu actiune energetica este indicat in:
- cazurile de oboseala si surmenaj, in astenie, in starile de anxietate, in pierderi de pofta de mancare si somn;
- afectiunile ficatului (hepatite), in pancreatite;
- unele cazuri de ulceratii stomacale;
- afectiuni renale, astm bronsic, guta, aortita;
- insuficiente ovariene;

Din fericire nu ma aflu in niciunul din cazurile de mai sus, dar totusi voi urma aceasta cura de 10 zile cu laptisor, nu are ce sa strice :)

Mierea amestecata cu laptisor este foarte dulce, se recomanda 3 lingurite pe zi...eu o sa ma multumesc cu o lingurita pe zi, cel mai probabil seara dupa cina, daca am pofta de dulce....preferabil niste miere decat o prajitura :P

Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea intensiva a untului de Shea ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatita in primele saptamani de la utilizare.


Ingrediente: aqua, olive oil, beeswax, lanolin, cetyl alcohol, shea butter, sodium tatraborate, cholesterol, royal jelly, parfum.

Se aplica putin pentru ca este destul de grasa si intra mai greu in piele, imi fac un masaj facial ca sa se intinda bine. Mirosul ei imi aduce aminte de o crema de pe vremuri, gen lapte Doina. Astept sa vad cum se manifesta si revin cu alte completari :)

Favoritele lunii aprilie

Am avut multe produse preferate in aceasta luna, multe dintre ele incercate pentru prima oara  !



Maybelline - Mascara the one by one - volum express
Ruj Color Sensational Shine Maybelline - cu microparticule stralucitoare si nectar de miere - are un miros dulceag, il iubesc !

Stim ca pana la 1 mai este reducere la Maybelline (off atatea reduceri mi-au nenorocit economiile in aceasta luna) asa ca mi-am luat noul mascara One by One... sunt super incantata de el, imi desparte frumos genele fara sa le lipeasca si rezista o zi intreaga, chiar mai bine decat Collosalul.
Mi-am luat si un ruj...credeti-ma ca nu mai aveam niciunul. Am numai glossuri si ultimul meu ruj de la Rimmel se terminase...chiar nu am asa multe rujuri....pana si mama are mai multe decat mine...chiar mult mai multe :)

Gel anticelulitic Ivatherm Resveratrox Forte - l-am cumparat cu Unica, mi s-a parut ca are un pic de efect, pacat ca s-a terminat asa repede !
Gel anticelutic Gerovital - nu arde pielea, nu stiu cat este de eficient, eu folosesc mai mult ca sa stiu ca fac tot ce se poate impotriva celulitei. Combinat cu sportul, cred ca conteaza ceva...

Max Factor Miracle Touch
Bourjois Healty mix serum

Nu am un fond de ten preferat ci doua !!! Mi se potrivesc ambele foarte mult, chiar imi ia ceva in fiecare dimineata pana ma decid pe care sa-l folosesc.

Sephora primer - este primul primer care il cumpar, am tot citit multe review-uri pro si contra despre el...insa am folosit o mostra initial si mi-a placut. Chiar mi se pare ca tine mai mult fondul de ten atunci cand aplic inainte acest primer.

Clear Brow Gel by Anastasia Soare - l-am luat de la Zuza G, miroase frumos si imi tine sprancenele bat toata ziua, nu se mai ciufulesc :)

Crema contur ochi Cosmetic Plant Q10
Lapte demachiant Gerovital Plant
Lotiune micelara Ivatherm
Crema multiperformanta Ivatherm
Parfum Idole d'Armani
Parfum Herve Leger Avon
Sampon Subrina
Lotiune pentru par cu ardei iute Cosmetic Plant

Pentru detalii referitoare la unul dintre produse nu ezitati sa ma intrebati :) xoxo

17 apr. 2011

New shoes

Oare exista vreo femeie care sa nu fie pasionata de pantofi ? Poate unele sunt pasionate mai mult de genti, jeansi sau cosmetice ? Eu una sunt pasionata de incaltaminte si jachete in primul rand, apoi urmeaza cosmetice si haine :)

Mi-am dorit niste pantofi nude, dar pana la urma tot roz pal mi-am cumparat. I-am vazut si m-am indragostit de ei !!! M-am invartit pe acolo, am scormonit cardul, portofelul, am stiut ca o sa raman fara bani, dar nu am reusit sa ma abtin....offff fetelor stiu ca ma intelegeti, toate avem aceasta trasatura comuna pana la urma..... Mi i-am facut cadou desi nu ma cheama Florina....dar mi s-au parut prea deliciosi :)

Este multa incaltaminte frumoasa la Humanic si unele sunt la preturi decente...gata acum stiu ce magazine preferate de pantofi am....Benvenuti, Deichmann si Humanic. Aici gasesc de cele mai multe ori marimea mea, chiar si 35 la Benvenuti !!! la preturi accesibile pentru mine :)

Acestia sunt marimea 36 si observati ce scrie in interior...never 2 hot ! cred ca au dreptate :))



Bine ca aceasta a fost a doua pereche in aceasta saptamana...parca vine sfarsitul lumii, nu stiu ce am avut cu atatea cumparaturi...Prima achizitie a fost luni de la Benvenuti, unde am folosit cardul de la Glamour si am avut 30% reducere ! Pai cum sa rezist la asa o tentatie ?
Imi place mult incaltamintea de la Benvenuti este foarte de calitate, am o pereche de balerini de 3 ani si arata ca noi...In plus am reusit sa gasesc aceste sandale nr 35 + reducere = SOLD !
Ce voi face in urmatoarele saptamani cu un buget de austeritate conteaza mai putin...

13 apr. 2011

Tag

Un tag dragut, furat de la Andreea.

3 culori preferate
Verde
Rosu
Mov

3 melodii preferate
Sa ma gandesc la 3 melodii pe care nu le-am publicat pana acum....

Shakira - Sale el sol - ca tot ma pregatesc de concert :)


Gwen Stefani - Cool - e asa de frumoasa aici si clipul imi place mult !


Westlife - Flying without wings - un clasic mereu la moda :)


3 piese vestimentare preferate
Jeansi
Pantofi cu toc
Jachete

3 materii preferate
A trecut ceva timp de atunci....hmmm, sa zicem engleza, istoria si gramatica :)

3 bauturi preferate
Apa plata
Ceai
Campari

3 mancaruri preferate
Salate
Friptura de vita
Omlete

3 deserturi preferate
Tarte cu fructe
Tort cu bezea si ciocolata
Placinta de dovleac

3 calitati
Sincera
Punctuala
Discreta

3 defecte
Cheltuitoare
Trec usor de la o stare la alta
Exagerat de ordonata, mi se spune "doamna scama" :))

3 persoane la care tii cel mai mult
Tin la mai mult de trei persoane - parintii, fratele, bunicile, prietenul, etc.

3 persoane pe care le urasti
De obicei imi trece supararea cu timpul si aceea persoana imi devine indiferenta, nu mai ma gandesc deloc la ea ! Deci nu urasc pe nimeni, poate simt un oarecare dispret pentru cine m-a jignit si nu m-a respectat !

3 obiecte la care nu ai putea renunta
Pc-ul, oglinda si portofelul :))

3 profesori pe care nu ii suporti/3 profesori de gasca
Nu mi-a placut niciodata matematica, fizica sau chimia deci pot spune ca profesorii care predau aceste materii imi erau antipatici :)
Profesoare de gasca erau de obicei cele de engleza si romana !

3 baieti simpatici de la tine din scoala/facultate
Au fost cativa prin liceu pentru care am avut cate un crush trecator. Acum am alte gusturi :))

3 tari pe care ai vrea sa le vizitezi
Spania
Austria
Brazilia

3 dorinte
Mereu aceeasi silueta de acum :)
Sanatate pentru mine si cei dragi
Succes profesional

3 chestii cu care te lauzi
Nu-mi place sa ma laud :P

3 lucruri pe care nu ai avut curajul sa le faci
Sa invat sa merg cu role/patine
Sa incerc un sport extrem
Sa studiez/lucrez in alta tara

3 lucruri pe care le regreti ca le-ai facut
Ca am avut incredere in oameni carora le lipsea discretia
Ca am plans pentru cine nu merita
Ca m-am lasat dusa de nas de persoane carora nu le pasa de mine

3 lucruri pe care regreti ca nu le-ai facut
Sunt genul de om care prefera sa regrete ce a facut decat ce nu a facut. Nu sunt ca altii cu drobul de sare, carora le este frica sa faca o schimbare in viata lor de frica sa nu functioneze ceva.

Totusi regret ca nu am fost mai drastica cu unele persoane si nu m-am indepartat de ele cand imi faceau rau.

Dau mai departe pentru: Irina, Butterfly, si Miss S.

12 apr. 2011

Tag in imagini

Primita de la Butterfly, careia ii multumesc, a trecut ceva timp de cand nu am mai fost nominalizata la o leapsa :)

Ce te face sa-ti lingi degetele ?
Bezele cu ciocolata, clatite, papanasi, castane prajite, tarta cu fructe !






Ce-ti incanta ochii ?
Marea, reducerile de orice fel si cat mai multi pantofi :)





Ce-ti place sa atingi ?
Cam tot ce e pufos, bichon maltez sau ursuleti de plus :)



Ce mirosuri te incanta ?
Noul meu parfum Idole d'Armani, zambile si cafea :)



8 apr. 2011

Si am fost la Hurts...

Poate v-am mai povestit cum am ratat eu biletele la Hurts din noiembrie, cum s-a amanat concertul pentru aprilie si am avut speranta ca voi avea noroc a doua oara. Abia am asteptat sa se mai puna cateva in vanzare, insa ce credeti, nu am aflat la momentul potrivit si am ramas iar pe dinafara...

Si-au schimbat locatia din Silver Church in Fratelli si au mai pus cateva in vanzare - nu au spus cate pentru ca este confidential - dar eu cred ca au fost destul de putine, mai ales ca s-au vandut in 3 ore.
In schimb cateva firme dornice de reclama au cumparat mai multe bilete pentru a le oferii ca premiu...si uite asa a inceput goana dupa un bilet castigat !

Utv a oferit cateva bilete de care am aflat prea tarziu.

Orange a organizat de doua ori un concurs pe Facebook-ul lor in care trebuia sa spui ce iti place la un clip Hurts si sa strangi cat mai multe like-uri. Primii trei care strangeau cele mai multe like-uri castigau !
Am participat si eu o singura data dar nu am avut nici o sansa....intr-o singura zi am cersit like-uri pe la toata lumea, dar nu am facut nimic cu 30 like-uri fata de alte fete cu 200-300 !

Am aflat intamplator de biletul oferit de Joe, care au inceput acum un concurs ce tine pana in decembrie...probabil toata lumea a aflat din reclamele tv. Si a inceput nebunia !!!
Am cumparat muuuuuulte napolitane ca sa introduc coduri, sa-mi maresc sansele de castig !  Si cum se intampla de obicei in viata, nu a castigat cel cu mai multe participari ci probabil a castigat cineva cu un singur cod - napolitanele le-am facut apoi cadou pe unde am apucat, sa nu credeti ca le-am mancat eu :))



Si apoi cu o zi inainte, miercuri, am mai incercat o data.
Am vazut un anunt al celor de la Click deal. Recunosc ca am conturi pe Fundeal, Kuponiada, Dealfever, dar de ei chiar nu stiam. Trebuia doar sa imi fac cont si sa ma inscriu cu un click in concurs ! Mi-am facut, apoi i-am facut si prietenului meu....ca deh poate cine stie (desi oricum imi luasem gandul si nu mai aveam nici o speranta).

Joi seara la ora 16.00 suna telefonul...am castigat un bilet la HURTS !!!
Cu 4 ore inainte de concert !!!
Lesinata de fericire il sun pe prietenul meu care.......castigase si el :))
Am fost anuntati cam in acelasi timp. Din 10 bilete oferite de ei, doua le-am luat noi :D
Pura coincidenta si noroc !!! Noroc care trebuie sa recunoastem ca l-am cautat, da, da, meritam sa castig, era cazul !!!

Asa ca daca iti doresti cu adevarat un lucru se implineste, asta e clar !
A fost un concert scurt dar superb, am cantat si m-am simtit cea mai fericita ca am ajuns sa-i vad atat de aproape pe acesti baieti :)



6 apr. 2011

Adele

Adele Laurie Blue Adkins s-a nascut pe 5 mai in 1988 in nordul Londrei. Tanara artista si-a descris singura stilul muzical ca fiind "soul pentru inimi frante". A debutat pe primul loc in topurile din Marea Britanie cu albumul "19", nominalizat la premiile Mercury. "19" s-a vandut in peste 2,2 milioane de exemplare in intreaga lume si i-a adus anul acesta 2 premii Grammy la categoriile Best New Artist si Best Female Pop Vocal Performance datorita single-ului "Chasing Pavements".

Adele este de o saptamana pe repeat in playlist-ul meu ! Cu cel de-al doilea album din cariera, intitulat 21, doboara un record mai mult decat onorant: este prima artista in viata (performanta asemanatoare trupei Beatles, in 1964) cu doua single-uri si doua albume in UK Top Five.
 
 
Someone like you - de fiecare data cand aud aceasta melodie cantata live ma emotionez :)


Rolling in the deep



Turning tables

 

Set fire to the rain

Crema multiperformanta Ivatherm - review

Mi-am ales aceasta crema fara sa aflu prea multe informatii despre ea. Mi-a placut la prima vedere, mi-a placut cum suna si am ales-o ! Ulterior am aflat ca este destul de scumpa, ca multe dintre produsele Ivatherm, deci nu cred ca as fi cumparat-o...

Este potrivita pentru pielea sensibila si uscata, este testata dermatologic, hipoalergenica si non-comedogenica.


Ce scrie pe ambalaj ?

Proprietati - Crema este un veritabil complex hidratant si nutritiv care compenseaza carentele in lipide si apa ale pielii uscate. Reconstruieste bariera cutanata. Hraneste pielea in profunzime prin aportul de vitamine.

Acidul hialuronic, constituent major al dermului, joaca un rol protector si filmogen asupra pielii.

Hidroxiceramidele cresc coeziunea corneocitelor si regularizeaza descuamarea. Ele participa la regenerarea barierei lipidice cutanate si la regularizarea pierderii transepidermice de apa. Suprafata pielii devine mai rezistenta la deshidratare si agresiunile diverse.

Acizii grasi esentiali si hidroxiceramidele formeaza lamele lipidice care retin apa timp indelungat.

Untul de Karite si uleiul de migdale dulci aduc pielii vitaminele si acizii grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.

Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante.

Tenul meu este uneori mixt, dar nu ca acum cativa ani. Daca imi cumpar o crema pentru ten mixt simt ca nu hidrateaza suficient si ma tine. O crema pentru ten uscat, hidrateaza in exces si duce la aparitia punctelor negre. Aceasta crema cu textura onctuoasa insa, hidrateaza in profunzime si totusi intra repede in piele.

Poate fi folosita si dimineata si seara, lucru ce ma multumeste pe deplin pentru ca nu mai vreau sa folosesc crema de noapte. Odata la un tratament, o cosmeticiana mi-a spus: "cata crema inghite tenul tau !". Exact asta este senzatia oferita de aceasta crema - tenul o inghite imediat si lasa pielea perfect hidratata.

Nu ma asteptam la multiperformante din partea ei, dar faptul ca in combinatie cu lotiunea micelara imi hidrateaza tenul exact cat are el nevoie si nu-mi provoaca acnee, pentru mine este mai mult decat suficient !

Lotiune micelara Ivatherm - review

Lotiune micelara Ivatherm este prima de acest gen pentru mine. Pana acum nu stiam ce inseamna asa ca am sa ofer cateva amanunte pentru cine inca nu le cunoaste:

-  Contine un numar mic de ingrediente, cele mai importante fiind miceliile, structuri moleculare de forma sferica ce asimileaza particulele de praf, sebum si resturi de machiaj, curatind delicat si in profunzime tenul, fara sa il usuce.

- Contine un numar mic de ingrediente (11), 30% apa termala Herculane, este calmanta si antiiritanta.


De cand am primit aceasta lotiune o folosesc zilnic pe post de tonic. Ca demachiant nu o consider suficient de puternica, poate doar dimineata cand curat excesul de sebum, nu urme de machiaj.

Este un produs bland, nu agreseaza tenul, nu-l lasa gras sau dimpotriva prea uscat. Imi place mirosul, imi aduce aminte de niste flori, dar nu-mi dau seama care dintre ele :)

Ambalajul este ok, usor de manuit, are doar doua culori ce te duc cu gandul la apa !
Probabil daca nu o primeam cadou nu aveam ocazia s-o testez, mai ales ca am ratat-o atunci cand s-a vandut cu o revista.

De cand o folosesc pot spune ca tenul meu si-a gasit un echilibru. Nu stiu daca lipsa acneei din ultimul timp se datoreaza acestui produs sau este doar o coincidenta.
Oricum per ansamblu mi-a placut si o voi folosii in continuare cu placere :)

3 apr. 2011

Nice giveaway !

Modniza organizeaza un giveaway foarteeee tentant !!! Eu mi-am ales geanta neagra Chanel like + trusa Too faced natural eye !