31 mai 2010

Dear John

Update: urmeaza un spoiler :D
Am vazut de curand filmul Dear John, dupa romanul lui Nicholas Sparks, autorul lui The Notebook -  filmul meu preferat si cred ca al multor fete din blogroll.

La Dear John insa, nu traiesti aceeasi emotie desi are cateva scene in comun cu The Notebook: un baiat care avea doar tata (care in final moare - singura scena la care mi-a venit sa plang), o casa ce trebuie reparata, sarutari in ploaie si bineinteles iminenta despartire - el pleaca in razboi in Afganistan, ea se marita cu prietenul cel mai bun pentru ca acesta avea cancer - si dupa vreo 10 ani se reintalnesc si se impaca.

Actorul principal, Channing Tatum este foarte dragut si "bine lucrat" , insa este primul film in care il vad, nu prea este promovat. Actrita Amanda Seyfried a mai jucat in Mamma Mia, dar nu pot spune ca se afla printre preferatele mele.

Coloana sonora este foarte frumoasa am ascultat aceasta melodie pe repeat de zeci de ori.
In concluzie acest film merge intr-o duminica cand aveti chef de ceva romantic, dar sa nu faceti comparatie cu The Notebook ca sa nu fiti dezamagiti.

2 comentarii:

Epurica spunea...

Sper sa nu te superi pe mine, insa eu sunt genul de persoana careia ii face placere sa nu stie finalul de la inceputul filmului :) Ai putea sa scrii o mica nota la inceput cum ca urmeaza un spoiler?
Merci :)

Pixxie spunea...

Nu ma supar stai linistita :) Am rezolvat, gata !