17 mai 2010

Elmiplant

     M-am decis sa incerc mai multe marci autohtone in materie de creme. Consider ca le-am facut suficienta vanzare celor de la Garnier, Nivea sau L'oreal. Asa ca am inceput cu cel mai popular brand, Elmiplant, care s-a reinventat de la un timp, are ambalaje noi si frumoase si nu foloseste parabeni.
   
     Crema de maini exista in doua variante : cu iaurt si migdale sau avocado si unt de shea. Cea de-a doua imi place mai mult, este mai hidratanta si miroase mai bine.
  
     Crema de calcaie cu unt de avocado si peppermit imi place foarte tare, este a doua oara cand o cumpar. Sunt multumita si de raportul cantitate-pret; am mai incercat Garnier intr-un ambalaj rosu, care intr-adevar avea 150 ml dar nu era de  efect si Scholl, foarte renumita pentru "minunile" pe care le face, insa nu intotdeauna accesibila la pret.
    Nu stiu ce procent de avocado au in continut, insa conteaza ca au efect in timp si folosite cu regularitate.
    
    Cei de la Elmiplant stau foarte bine si la capitolul "geluri anticelulitice", desi nu inteleg de ce au atatea sortimente care de fapt fac acelasi lucru. Am avut gama Cellulight varianta gel sau crema (in ambalaj rosu, care au un efect "termo" asupra pielii) iar acum am incercat gama Bodyshape, gel, fara efecte de "inrosire" a pielii.
    
    Pana acum am incercat o multime de creme, de la Avon, (care a fost primul meu gel anticelulitic cumparat, cred ca aveam vreo 17 ani) pana la Nivea, L'oreal sau Vichy, (cel mai bun si cu efect imediat)...insa acum cand in sfarsiiiiit nu mai am celulita tot nu pot renunta definitiv, asa ca mai bine folosesc sa previn decat sa combat :)
     Si dupa atata experienta in "omorarea" aspectului de coaja de portocala, pot sa spun ca intre o crema facuta in Franta si alta facuta in Berceni, nu este mare diferenta, depinde cum ajuti aceea crema "sa lucreze", in ce moment al vietii este cumparata, intr-o perioada de depresie cu refugiu in prajituri si lenevit la TV sau intr-o perioada cu jogging in parc, abonament la sala, meniu plin de salate si un stil echilibrat de viata.



6 comentarii:

Silvia spunea...

si eu am incercat crema anticelulitica elmiplant si am fost multumita... am avut si uleiul cellulight.

Roxy spunea...

Iti recomand si demachiantele Elmiplant-Bioten. Eu sunt foarte multumita de cel pentru ten normal-mixt.

Pixxie spunea...

@Americanca: Mersic de recomandare ! Chiar mi se termina demachiantul de la Garnier si nu stiam ce sa mai cumpar; o sa-l incerc pe cel de la Elmiplant !

Adelina spunea...

Şi eu am cele 2 creme de mâini de la Elmiplant şi tot cea portocalie îmi place mai mult. :)

Anonim spunea...

dar cum ai scapat de celulita?:-s ca si eu incerc, dar nu reusesc. si mai toate fetele pe care le intreb zic ca nu am ce sa ii fac si ca cremele sunt degeaba :(. Mihaela

Pixxie spunea...

Poti sa scapi de celulita prin dieta si sport; cremele ajuta si ele cat de cat, mai atenueaza zonele cu probleme dar nu te scapa definitiv de celulita.

Eu am slabit si odata cu asta am scapat si de probleme, am facut si exercitii fizice pentru o mai buna fermitate a pielii.

Nu stiu cate kilograme ai tu, poti sa fii slabuta si cu celulita, cunosc si eu cazuri; atunci trebuie sa ai grija mai multa la ce mananci, fara fast-food, dulciuri sau orice fel de alimente care contin combinatii nefericite de faina + zahar/sare.

Celulita nu este definitiva, m-am convins de asta pe propria piele :)
Succes !