7 mai 2010

Ghinion

     La cat m-am stresat sa obtin permisul, tot n-am rezolvat nimic. Cand iei sala cu 26 de puncte si pici la traseu ce inseamna? Ca ai facut tot ce tinea de tine, ca ai invatat perfect teoria, insa la capitolul intuitie si experienta in trafic nu stai asa de bine.
    Sa caut alti vinovati, asta stiu ca facem cu totii, politistul era pornit sa pice, instructorul nu te-a invatat ce trebuie...nu o s-o fac. A fost vina mea, nu imi caut justificari, iar instructorul saracul, numai eu stiu cat si-a batut capul cu mine.
     Cel mai mult ma bucur ca acum sunt mult mai relaxata, mi s-a luat o emotie de pe inima si o sa incerc sa nu ma mai consum asa mult...asta e, imi mai iau ore de conducere si incerc data viitoare sa fiu mai concentrata si sa las emotiile acasa :)

8 comentarii:

Epurica spunea...

Din pacate in Bucuresti se ia extrem de greu permisul. Eu am dat de 2 ori pana m-am enervat si m-am dus acasa si l-am dat acolo si l-am luat. Consortul a dat de 5 ori (si la cate ore a facut chiar nu ma indoiesc ca stia sa conduca - ma rog, atat cat trebuie sa stii pentru un examen). Macar fii bucuroasa ca nu ti s-a zis "aaa, domnisoara, vad ca ati luat sala cu 26...aveti impresia ca stiti legislatie? va demonstrez eu ca nu stiti" cum mi s-a zis mie :) Si din pacate nu depinde doar de tine ci si de persoanele din trafic...

Pixxie spunea...

Da, este intr-adevar o situatie neplacuta si cel mai mult ma oftic ca unii scapa asa repede, iar altii saracii sunt nedreptatiti la nesfarsit.
Inaintea mea a dat o fata pe care a picat-o a treia oara, nu stiu cum mai are energie sa incerce de atatea ori :(

Iulia spunea...

Cunosc pe cineva care a luat abia a8a oara ... :|
Eu marti am legislatia si apoi sa vad cand ma programeaza cu traseul :-ss :(

Adriana spunea...

draga mea asa am patit si eu...de emotii nu am mai stiut sa conduc...dar fi sigura ca a doua oara va fi mai bine..stii exact ce si cum..iti tin pumnii :)

Pixxie spunea...

@Iulia: Succes ! Ai grija sa nu te pierzi ca noi toate ! xoxo
@Adriana: Mersic pentru incurajari !

Silvia spunea...

imi pare rau iubita :( dar o sa vezi ca data viitoare o sa fie bine... in ce zona ai dat traseul?

Pixxie spunea...

In Titan, pe langa parcul IOR, urata zona si foarte aglomerata :(

Silvia spunea...

urat... eu l-am dat intr-o zona prin care nu mai fusesem niciodata (ferentari-rahova)... era destul de aglomerata, cu tramvai si multe treceri de pietoni... am avut noroc de un politist indulgent caci mi-a zis sa virez stanga, iar eu am virat dreapta :D si replica lui a fost: "sa stii ca e mai greu pe aici"... putea sa ma pice pt asa ceva.... cred ca depinde f mult si de noroc.