9 mai 2010

True Blood

     Un serial pe care l-am urmarit cu interes pe HBO a fost True Blood. Primele 2 serii, urmeaza a treia, cred ca prin toamna ajunge la noi. Un serial cu destul de multe scene dure, unele chiar socante care trebuie vizionate cu stomacul gol ca sa nu ti se faca rau :)

    Sookie Stackhouse (Anna Paquin) este o barmanita telepatica, care se indragosteste de vampirul Bill Compton (Stephen Moyer) insa nu au un trai prea comun impreuna. Se intalnesc doar in timpul noptii pentru ca el sta ascuns de lumina zilei. Cei doi actori formeaza un cuplu si in realitate.
   Jason, fratele lui Sookie este dupa mine cel mai atragator si "bine lucrat" din serial, chiar daca are un rol de credul, care face numai prostii. Sookie lucreaza impreuna cu prietena ei Tina la barul Merlotte's, al carui propietar este Sam Merlotte.

    Cand insa isi face aparitia Eric (un alt actor frumusel), un vampir foarte batran si cu mai multe puteri, lucrurile incep sa se complice deoarece se simte atras de Sookie si incepe incet, incet sa intre in conflict cu Bill...
    In fine, actiunea e ampla si nu se poate povesti asa usor, eu m-am uitat initial la primele episoade apoi nu am mai renuntat la el...desi nu de putine ori mi-a fost frica prin casa dupa ce l-am vazut :D

Un wallpaper cu actualele personaje din seria 3 !

Un comentariu:

Silvia spunea...

si mie imi place Jason fizic, desi are mutra de tarus... parca il vad facand munci agricole sau ceva de genul asta :D