13 aug. 2010

Demmers Teehaus

Am descoperit prin centru, pe strada Academiei un magazin de ceaiuri si tot felul de accesori pentru ceai - Demmers Teehaus.
Conceptul este originar din Cluj-Napoca apoi ulterior au aparut si in alte orase, cum ar fi Targu-Mures, Slatina, Constanta si Bucuresti.
Au atat de multe cani, ceainice, cutii de ceai plus o multimeeee de sortimente de ceai, cum nici nu credeam vreodata ca exista.

Pentru o prima vizita mi-am luat doua cutii pentru ceai, in care pot pune si alte lucruri, am o mica obsesie sa vad totul in cutii, caserole, bine inchise si curate, atat in frigider cat si pe raftul din bucatarii.
Vreau sa am toate semintele, condimentele si aromele in cutii cat mai frumoase , usor de deschis, accesibile si in toiul diminetii.

O sa incerc si cateva variante de ceai, dar sa se termine cu aceasta canicula, nu prea am rabdare acum sa fierb ceai, sa-l las la racit; ideea de ceai cu gheata nu prea m-a tentat niciodata, mie imi place ceaiul caldut, asa ca trebuie sa astept anotimpul rece :)

Au si multe ideii de cadouri, daca vreodata ma lasa inspiratie stiu unde sa ma duc, desi preturile nu sunt tocmai mici. Din pacate nu pot copia poze de pe site-ul lor,  sa vedeti cate minunatii colorate exista, ramane sa le vizionati voi in galeria foto.




4 comentarii:

Diana spunea...

Eu am mai vazut un magazin in genul acesta in Baneasa Shopping Center. Nu stiu daca face parte din acelasi lant, pentru ca nu mai stiu cum se numea, dar cu siguranta ii voi face o vizita si acestuia...

Mihaela spunea...

Foarte fain. Sunt si la Carturesti astfel de cutii, dar sunt destul de scumpe.

Adelina spunea...

Îmi place magazinul, dar sunt chestii cam scumpe.

"...am o mica obsesie sa vad totul in cutii, caserole, bine inchise si curate, atat in frigider cat si pe raftul din bucatarii." Mai ştiu una. :))) Me. :D

Teadvisor spunea...

Singurul magazin Demmers Teehaus din Bucuresti care face parte din Franciza Demmers, este cel de la Universitate de pe strada Academiei nr.9.

Cel din Baneasa nu mai face parte din aceasta echipa, iar toate ceaiurile desi au acelasi nume nu sunt aceleasi.

Pentru calitatea Demmers cu care sunteti obisnuiti, va recomand sa faceti o vizita la magazinul din Academiei 9, chiar langa Edgar's Pub.

http://www.demmers.ro