16 aug. 2010

Eva Longoria

Vedeta preferata de mine in acest moment este Eva Longoria, mai mult pentru felul in care isi aranjeaza parul, desi nici la capitolul tinute nu sta mai prost. Este in topul celor mai bine imbracate vedete, are doar 1.57 m deci inca un plus sa devina favorita mea.

As vrea intr-o zi sa-mi stea si mie parul atat de bine, nu stiu la ce hair-stilist ar trebui sa merg, nu cred ca exista in Romania prea multi oameni talentati, iar acestia cer o groaza de bani pentru ceea ce fac.

Oricum din cate am inteles barbatii se pricep mai bine la tuns decat femeile, as fi curioasa sa incerc, pana acum mi-am lasat podoaba capilara numai pe mana unor respectabile doamne si domnisoare din diferite saloane din capitala !

Eva Longoria este casatorita cu Tony Parker cu 7 ani mai tanar si 30 de centimetri mai inalt !!! Fac insa un cuplu minunat, se inteleg bine si se distreaza foarte mult impreuna !

De curand si-a publicat o poza pe contul ei de Twitter, unde ne demonstra ca marea ei pasiune este gatitul si nu renunta la asta nici macar cand stilista ii vopseste parul. Dupa spusele ei seamana mai mult cu personajul Bree din Neveste Disperate.
Pana una alta raman in continuare fascinata de aparitiile ei publice, de tinutele pe care le imbraca, tunsorile si culoarea parului care mi se par perfecte si naturale in acelasi timp !

Poze de pe Blog Vedete

9 comentarii:

Deedee spunea...

Blog Award din partea mea. Kisses!

Dorina spunea...

Blog award si din partea mea!
Felicitari!

Iulia spunea...

Ai primit un blog award pe blogul meu pentru munca depusa. Pupici!

Deedee spunea...

Imi place Eva si in viata reala si personajul din film. Super femeie!

Andreea spunea...

si mie imi place de Eva Longoria,si intr-adevar atat tinutele ei cat si tunsoare par impecabile!

Roxy spunea...

Frumoasa foc! Si mie-mi plac coafurile ei, in special cele in care are parul scurt. MI-as dori si eu sa-mi stea parul asa, dar pentru asta ar trebui sa am mult mai mult par :)

De ce iti place ca e miniona? Si tu esti?

Pixxie spunea...

Dap, Americanca, eu si Eva Longoria avem ceva in comun: aceeasi inaltime :)

Roxy spunea...

Si eu tot miniona, dar ceva mai scunda decat voi :))

Sim spunea...

Ai un premiu la mine pe blog :D