11 aug. 2010

Fond de ten Accord Parfait

Acum ceva timp, v-am povestit cum sunt o mare fana a pudrei Accord Parfait, insa intre timp gusturile mele s-au mai schimbat.

Dupa ce am tot citit pareri si impresii bune despre fondul de ten, am zis sa incep sa-l refolosesc dupa ce am facut o binemeritata pauza.
Inainte foloseam fondul de ten ocazional (am avut Maybelline sau Avon dar nu prea m-au incantat), cand ieseam seara prin oras, acum insa vreau sa-l aplic in fiecare zi lucratoare :D

Am profitat de o mica oferta din magazinul Douglas, unde era reducere 10 lei la orice produs de machiaj L'oreal. M-am gandit ca L'oreal ar fi cel mai indicat, avand in vedere ca folosesc aceasi marca si in cazul pudrei. Stiu ca exista pe piata fonduri de ten mult mai bune sau mai scumpe si ca parerile pentru L'oreal sunt impartite printre cititoare, insa pot sa spun ca eu ma aflu printre cele multumite de acest produs.

Se intinde bine, se uniformizeaza, nu strange si nici nu-mi ingrasa tenul. Uneori aplic si pudra, mai mult bronzanta acum in perioada verii.

Ca bonus fetele de la Douglas mi-au dat un sampon Elseve cadou, varianta mare, de 400 de ml, insa l-am luat ca pe o gluma proasta. Nu stiu daca asta era singurul sortiment, insa cum sa-mi dai sampon netezire intensa, cand parul meu este drept, fin, subtire ! Si se vede asta din avion !

Au spus ca urmeaza o noua promotie, cea cu 10 lei fiind pe sfarsite, o promotie la care se da un sampon gratuit la fiecare produs de machiaj !
Deh, l-am luat dar nu am indraznit sa-l folosesc, nici nu vreau sa ma gandesc ce efect de netezire ar avea asupra parului meu. Trebuie sa caut o prietena cu parul rebel sa il ofer ! Asta este, niciodata sa nu am parte de un cadou.
Poate data viitoare !






 

3 comentarii:

Butterfly spunea...

Ce tare...sa iti dea cadou un sampon care nu ti se potriveste...in fine, pana la urma calul de dar nu se cauta la dinti..dar totusi...
Eu sunt foarte multumita de fondul meu de ten de la Rimmel, Stay Matte, pentru ca pe caldura asta tenul meu numai mat nu era, dar cu acest fond de ten si cu putina pudra merge...

Deedee spunea...

Am folosit si eu fondul asta de ten intr-o vreme si mi-a placut. Ms ca mi-ai amintit de el:).
Cat despre sampon..nu stiu ce efect de netezire poate sa aiba doar samponul..give it a try:))
Kisses

Andreea spunea...

Deja m-am obisnuit cu "ofertele" si cadourile lor : ori platesti de fapt si din pretul la al doilea produs,ori iti da un produs necorespunzator cum ti s-a intamplat tie!
Oricum e bine ca esti multumita de fondul lor de ten.