1 nov. 2010

Gemeni celebri

Am cam lasat deoparte aceasta categorie, iar acum revin cu un articol despre gemeni celebri, o categorie din ce in ce mai intalnita in ultima vreme, poate si din cauza ca vertilizarile in vitro au inceput sa devina o moda...

Angelina Jolie, mama campioana, si Brad Pitt, au doi micuti superbi Vivienne Marcheline si Knox Leon de 2 anisori. Au circulat prin presa acum o perioada zvonuri cum ca cei doi copii ar avea sindromul Down. Sper din tot sufletul ca sunt doar niste inventii ale ziaristilor...
 

 Jennifer Lopez si Marc Anthony ii au pe Max si Emme, primii copii ai artistei, care de curand si-au facut debutul in lumea modei. Au pozat alaturi de mama lor intr-un pictorial pentru Gucci, linia pentru copii. Unde au disparut clasicele poze pe olita pe care toti le avem ? :)

Patrick Demsey are o familie numeroasa. Sotia sa, Jillian, a nascut gemeni, carora le-a dat numele Darby Galen si Sullivan Patrick. Cei doi mai au o fetita de 5 ani, Talula.

Rebecca Romijn si sotul Jerry O'Connell  au doua fiice Dolly si Charlie din ianuarie 2009. Poza de mai jos este de la o reclama pentru lapte pe care cele trei au facut-o.

Am exclus din acest articol pe Marcia Cross, Ricky Martin si Sarah Jessica Parker despre care am mai scris.
Alte celebritati care mai au gemeni : Julia Roberts, Al Pacino, P Diddy, Celine Dion, Roger Federer.

Un comentariu:

Victoria West spunea...

Imi place poza cu JLo si gemenii ei. :)