21 nov. 2010

Sales @ DM

Cum am aflat de discount-ul de 20% la DM (Drogerie Markt) am zis ca este momentul pentru o prima vizita acolo, asa ca am dat fuguta la cel de langa Lipscani, in locul fostului Sheriff's.
Am fost chiar in ambele zile pentru ca wish list-ul meu se marise :) Pot spune ca nu aveam neaparata nevoie de aceste produse dar astept cu placere sa le vina randul. Cum eu raman intotdeauna fara produse cosmetice numai cand stau prost cu finantele si timpul, acum pot sta linistita o perioada si ma pot concentra numai pe cadourile pentru ceilalalti :)

Ce am cumparat:

- Servetele de curatare 3in1 Balea. Pana acum am tot folosit Pom Pon asa ca mai pot diversifica.

- Crema de hidratare Aqua Balea - presupun ca se vrea o copie cu pret mai scazut a Nivea Aqua, cu care m-am impacat o perioada.

- Lotiune de corp Balea, 400 ml - in acest moment folosesc o lotiune de la Avon tot la acest gramaj...asa cumpar eu lotiune in cantitati mari :)

- Deo roll-on fresh Balea - era doar vreo 5 lei. Pe mine ma tine destul de mult un deodorant pentru ca din fericire nu am probleme cu transpiratia, folosesc cate putin in fiecare zi. Ma impac cel mai bine cu deodorantele lichide, cele solide nu-mi plac deloc.. 

- Discuri demiachiante Ebelin, 30 buc. In acest moment am niste discuri foarte bune facute de Mega Image pe care le-am descoperit recent. Sunt convinsa ca acestea nu sunt asa bune insa am luat cateva sa le incerc.

- Apa de gura Alverde - la un pret mult mai bun decat Aquafresh si la un gramaj bun, de 450 ml. Are un miros mai intepator, dar ce mai conteaza tot la chiuveta ajunge :D

Toate aceste produse sunt new-entry in viata mea, probabil le voi face cate un review treptat. Nu stiu cat sunt de bune, insa la cat sunt de laudate de fetele din blogosfera presupun ca nu am de ce sa ma plang...Nu cred ca au costat nici 50 de lei toate, deci consider ca am facut o afacere buna !

4 comentarii:

Andreea spunea...

Sa le folosesti cu placere! Eu folosesc tot dischetele acelea demachiante Ebelin.

Sa ne spui cum e Aqua Balea!

Pupici!

Cristina Shopping Therapy spunea...

si eu am spart banii ieri la DM

Roxy spunea...

Am folosit si eu produse Balea anul trecut ca aducea un baiat din Germania la noi la firma si stii cum e cand vina marfa la nasul tau... esti si mai tentat sa cumperi :) Mi-au placut mult gelurile de dus. Miros tare bine!

Iulia spunea...

Sa le folosesti fericita si te asteptam cu review-uri :)