28 apr. 2011

Cadou apicol

Saptamana trecuta am primit un mail de la o doamna reprezentanta a Complexului Apicol Veceslav Hanrnaj unde am fost intrebata daca doresc sa testez o noua crema lansata de ei....Apidermaliv. Dupa fix o saptamana am primit si coletul de la ei...se auzea inauntru ceva imprastiat ca niste cioburi...m-am speriat si am crezut ca s-a spart ceva, eram deja pregatita sa le reprosez celor de la firma de curierat ca nu au avut grija cu transportul :)

Insa cand am deschis cutia am gasit o multime de fiole imprastiate pe acolo, din fericire niciuna sparta....pe langa crema am primit o cutie cu laptisor de matca liofilizat si un borcanel de miere salcam amestecata cu laptisor de matca :)

10 fiole a 0,2 g laptisor liofilizat insotite de 10 fiole de solvent. Se amesteca si se bea dimineata pe stomacul gol. Este prima oara cand folosesc asa ceva, stiu ca am vrut prin iarna sa imi iau dar mi se parea prea scumpe, in jur de 25 de lei.

Ca aliment dietetic fortifiant cu actiune energetica este indicat in:
- cazurile de oboseala si surmenaj, in astenie, in starile de anxietate, in pierderi de pofta de mancare si somn;
- afectiunile ficatului (hepatite), in pancreatite;
- unele cazuri de ulceratii stomacale;
- afectiuni renale, astm bronsic, guta, aortita;
- insuficiente ovariene;

Din fericire nu ma aflu in niciunul din cazurile de mai sus, dar totusi voi urma aceasta cura de 10 zile cu laptisor, nu are ce sa strice :)

Mierea amestecata cu laptisor este foarte dulce, se recomanda 3 lingurite pe zi...eu o sa ma multumesc cu o lingurita pe zi, cel mai probabil seara dupa cina, daca am pofta de dulce....preferabil niste miere decat o prajitura :P

Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea intensiva a untului de Shea ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatita in primele saptamani de la utilizare.


Ingrediente: aqua, olive oil, beeswax, lanolin, cetyl alcohol, shea butter, sodium tatraborate, cholesterol, royal jelly, parfum.

Se aplica putin pentru ca este destul de grasa si intra mai greu in piele, imi fac un masaj facial ca sa se intinda bine. Mirosul ei imi aduce aminte de o crema de pe vremuri, gen lapte Doina. Astept sa vad cum se manifesta si revin cu alte completari :)

Un comentariu:

fashion doctor spunea...

bravo.sa scrii parerea despre crema.laptisor de matca nu imi lipseste niciodata.pupici