6 apr. 2011

Crema multiperformanta Ivatherm - review

Mi-am ales aceasta crema fara sa aflu prea multe informatii despre ea. Mi-a placut la prima vedere, mi-a placut cum suna si am ales-o ! Ulterior am aflat ca este destul de scumpa, ca multe dintre produsele Ivatherm, deci nu cred ca as fi cumparat-o...

Este potrivita pentru pielea sensibila si uscata, este testata dermatologic, hipoalergenica si non-comedogenica.


Ce scrie pe ambalaj ?

Proprietati - Crema este un veritabil complex hidratant si nutritiv care compenseaza carentele in lipide si apa ale pielii uscate. Reconstruieste bariera cutanata. Hraneste pielea in profunzime prin aportul de vitamine.

Acidul hialuronic, constituent major al dermului, joaca un rol protector si filmogen asupra pielii.

Hidroxiceramidele cresc coeziunea corneocitelor si regularizeaza descuamarea. Ele participa la regenerarea barierei lipidice cutanate si la regularizarea pierderii transepidermice de apa. Suprafata pielii devine mai rezistenta la deshidratare si agresiunile diverse.

Acizii grasi esentiali si hidroxiceramidele formeaza lamele lipidice care retin apa timp indelungat.

Untul de Karite si uleiul de migdale dulci aduc pielii vitaminele si acizii grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.

Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante.

Tenul meu este uneori mixt, dar nu ca acum cativa ani. Daca imi cumpar o crema pentru ten mixt simt ca nu hidrateaza suficient si ma tine. O crema pentru ten uscat, hidrateaza in exces si duce la aparitia punctelor negre. Aceasta crema cu textura onctuoasa insa, hidrateaza in profunzime si totusi intra repede in piele.

Poate fi folosita si dimineata si seara, lucru ce ma multumeste pe deplin pentru ca nu mai vreau sa folosesc crema de noapte. Odata la un tratament, o cosmeticiana mi-a spus: "cata crema inghite tenul tau !". Exact asta este senzatia oferita de aceasta crema - tenul o inghite imediat si lasa pielea perfect hidratata.

Nu ma asteptam la multiperformante din partea ei, dar faptul ca in combinatie cu lotiunea micelara imi hidrateaza tenul exact cat are el nevoie si nu-mi provoaca acnee, pentru mine este mai mult decat suficient !

Un comentariu:

fashion doctor spunea...

mersi pentru review sincer!pup