28 apr. 2011

Favoritele lunii aprilie

Am avut multe produse preferate in aceasta luna, multe dintre ele incercate pentru prima oara  !



Maybelline - Mascara the one by one - volum express
Ruj Color Sensational Shine Maybelline - cu microparticule stralucitoare si nectar de miere - are un miros dulceag, il iubesc !

Stim ca pana la 1 mai este reducere la Maybelline (off atatea reduceri mi-au nenorocit economiile in aceasta luna) asa ca mi-am luat noul mascara One by One... sunt super incantata de el, imi desparte frumos genele fara sa le lipeasca si rezista o zi intreaga, chiar mai bine decat Collosalul.
Mi-am luat si un ruj...credeti-ma ca nu mai aveam niciunul. Am numai glossuri si ultimul meu ruj de la Rimmel se terminase...chiar nu am asa multe rujuri....pana si mama are mai multe decat mine...chiar mult mai multe :)

Gel anticelulitic Ivatherm Resveratrox Forte - l-am cumparat cu Unica, mi s-a parut ca are un pic de efect, pacat ca s-a terminat asa repede !
Gel anticelutic Gerovital - nu arde pielea, nu stiu cat este de eficient, eu folosesc mai mult ca sa stiu ca fac tot ce se poate impotriva celulitei. Combinat cu sportul, cred ca conteaza ceva...

Max Factor Miracle Touch
Bourjois Healty mix serum

Nu am un fond de ten preferat ci doua !!! Mi se potrivesc ambele foarte mult, chiar imi ia ceva in fiecare dimineata pana ma decid pe care sa-l folosesc.

Sephora primer - este primul primer care il cumpar, am tot citit multe review-uri pro si contra despre el...insa am folosit o mostra initial si mi-a placut. Chiar mi se pare ca tine mai mult fondul de ten atunci cand aplic inainte acest primer.

Clear Brow Gel by Anastasia Soare - l-am luat de la Zuza G, miroase frumos si imi tine sprancenele bat toata ziua, nu se mai ciufulesc :)

Crema contur ochi Cosmetic Plant Q10
Lapte demachiant Gerovital Plant
Lotiune micelara Ivatherm
Crema multiperformanta Ivatherm
Parfum Idole d'Armani
Parfum Herve Leger Avon
Sampon Subrina
Lotiune pentru par cu ardei iute Cosmetic Plant

Pentru detalii referitoare la unul dintre produse nu ezitati sa ma intrebati :) xoxo

7 comentarii:

Little Princess spunea...

Cum este Herve Leger? ai putea sa il descrii putin?;;)
Ma tenteaza demult sa il iau dar i-am uitat mirosul de pe pagina parfumata din catalogul Avon:))

Bourjois Healty Mix Serum e suuuper!

world of leea spunea...

review la healthy mix serum!!!!!!!!!! :)

Pixxie spunea...

@Little Princess: parfumul Herve Leger difera de clasicele parfumuri Avon. Miroase a fructe si dupa o scurta cautare am aflat ca nu m-am inselat :) Contine note de grepfruit, lamaie si portocal !

Mie imi place mult si forma sticlei, este eleganta...rochie Herve Leger nu cred ca imi voi permite curand, asa ca ma multumesc cu parfumul :) xoxo

@World of Leea: in urma a mai multor review-uri favorabile la acest fond de ten m-am decis sa-l cumpar, chiar daca abia il aveam pe cel de la Max Factor.

Am zis ca nu mai vreau sa citesc pareri despre alte fonduri de ten pana nu le termin pe acestea, ca sa nu mai fiu tentata sa cumpar :)) - desi recunosc ca am unul de la Sephora pe wishlist :)

Mya si Anca sunt printre cele care m-au convins sa-l cumpar ! xoxo

http://myabeauty.blogspot.com/search/label/Bourjois%20Healthy%20Mix%20Serum

http://www.ancabuzeamakeup.ro/2011/03/review-bourjois-healthy-mix-serum-vs.html

world of leea spunea...

eu ma gandeam ca poate ne faci si noua un review si swatch la fondul asta de ten, ca si eu mi-l doresc foarte tare si sunt curioasa de el! :)

pic spunea...

la ce pret sunt primerul de la sephora si fdt bourjois?

Pixxie spunea...

Primerul de la Sephora este in jur de 42 de lei, dar eu l-am luat cu un card Glamour cu 25% reducere, iar fdt Bourjois este 50 de lei.

Iulia spunea...

Coincid multe produse dintre preferatele tale cu cele pe care le folosesc eu frecvente. Nice. In special crema contur ochi de la Cosmetic Plant. Pupici!