17 apr. 2011

New shoes

Oare exista vreo femeie care sa nu fie pasionata de pantofi ? Poate unele sunt pasionate mai mult de genti, jeansi sau cosmetice ? Eu una sunt pasionata de incaltaminte si jachete in primul rand, apoi urmeaza cosmetice si haine :)

Mi-am dorit niste pantofi nude, dar pana la urma tot roz pal mi-am cumparat. I-am vazut si m-am indragostit de ei !!! M-am invartit pe acolo, am scormonit cardul, portofelul, am stiut ca o sa raman fara bani, dar nu am reusit sa ma abtin....offff fetelor stiu ca ma intelegeti, toate avem aceasta trasatura comuna pana la urma..... Mi i-am facut cadou desi nu ma cheama Florina....dar mi s-au parut prea deliciosi :)

Este multa incaltaminte frumoasa la Humanic si unele sunt la preturi decente...gata acum stiu ce magazine preferate de pantofi am....Benvenuti, Deichmann si Humanic. Aici gasesc de cele mai multe ori marimea mea, chiar si 35 la Benvenuti !!! la preturi accesibile pentru mine :)

Acestia sunt marimea 36 si observati ce scrie in interior...never 2 hot ! cred ca au dreptate :))



Bine ca aceasta a fost a doua pereche in aceasta saptamana...parca vine sfarsitul lumii, nu stiu ce am avut cu atatea cumparaturi...Prima achizitie a fost luni de la Benvenuti, unde am folosit cardul de la Glamour si am avut 30% reducere ! Pai cum sa rezist la asa o tentatie ?
Imi place mult incaltamintea de la Benvenuti este foarte de calitate, am o pereche de balerini de 3 ani si arata ca noi...In plus am reusit sa gasesc aceste sandale nr 35 + reducere = SOLD !
Ce voi face in urmatoarele saptamani cu un buget de austeritate conteaza mai putin...

11 comentarii:

fashion doctor spunea...

ioi,ce frumoase! ambele perechi!mie imi place mult benvenutti.stii cat m-am uitat la sandalele astea?superbe,dar m-am gandit ca nu pot sa cumpar toate care imi plac si mi-am luat numai clutch benvenutti,avem si shopping card cu 30% reducere.sa le porti cu placere!pup

Georgiana spunea...

Vai, sunt superbe! Te inteleg ca nu te-ai putut abtine, eu de-asta nici nu intru in magazine de pantofi prea des.
Pup!

world of leea spunea...

foarte faini sunt si pantofiorii si sandalutele! :)
te inteleg perfect la faza cu renuntarea la tot pentru shopping! :))

Butterfly spunea...

Te-ai intrecut pe tine cand ti-ai luat 2 perechi in aceeasi saptamana, ei lasa ca noi facem banii, si nu ei pe noi... pantofi sa avem ca in rest nu ne mai trebuie nimic. Superbi...
xoxo

SANDA spunea...

Gata, te-ai innoit de Paste! Superbi pantofii, dar de imbracat ai ceva pe masura lor? Pantofii sunt temelie, mancarea fudulie! Are mama grija sa nu faci foamea de sarbatori, nu-i asa?

Pixxie spunea...

Multumeeeesc fetelor :) Ma bucur tare ca ce mi-am cumparat este si pe gustul vostru :*

Anonim spunea...

Arunca o privire si aici: http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/
Retro, vintage, nou si second hand la preturi mici! Si oferta de Pasti! Enjoy!

http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/

Mihaela spunea...

Sunt foarte frumosi! Sa-i porti cu placere!
Si eu sunt in cautare de pantofi noi...Se pare ca e destul de greu pentru ca am nevoie de ceva business, nu cu toc mare si foarte comozi.

Iulia spunea...

Foarte frumoase ambele modele. Sa le porti sanatoasa si iubita :*.

Victoria West spunea...

Sa-i porti cu placere Pixxie. :)

Andreea♥ spunea...

Ce dragute sunt! Imi plac ambele perechi! Sa le porti cu placere!