8 apr. 2011

Si am fost la Hurts...

Poate v-am mai povestit cum am ratat eu biletele la Hurts din noiembrie, cum s-a amanat concertul pentru aprilie si am avut speranta ca voi avea noroc a doua oara. Abia am asteptat sa se mai puna cateva in vanzare, insa ce credeti, nu am aflat la momentul potrivit si am ramas iar pe dinafara...

Si-au schimbat locatia din Silver Church in Fratelli si au mai pus cateva in vanzare - nu au spus cate pentru ca este confidential - dar eu cred ca au fost destul de putine, mai ales ca s-au vandut in 3 ore.
In schimb cateva firme dornice de reclama au cumparat mai multe bilete pentru a le oferii ca premiu...si uite asa a inceput goana dupa un bilet castigat !

Utv a oferit cateva bilete de care am aflat prea tarziu.

Orange a organizat de doua ori un concurs pe Facebook-ul lor in care trebuia sa spui ce iti place la un clip Hurts si sa strangi cat mai multe like-uri. Primii trei care strangeau cele mai multe like-uri castigau !
Am participat si eu o singura data dar nu am avut nici o sansa....intr-o singura zi am cersit like-uri pe la toata lumea, dar nu am facut nimic cu 30 like-uri fata de alte fete cu 200-300 !

Am aflat intamplator de biletul oferit de Joe, care au inceput acum un concurs ce tine pana in decembrie...probabil toata lumea a aflat din reclamele tv. Si a inceput nebunia !!!
Am cumparat muuuuuulte napolitane ca sa introduc coduri, sa-mi maresc sansele de castig !  Si cum se intampla de obicei in viata, nu a castigat cel cu mai multe participari ci probabil a castigat cineva cu un singur cod - napolitanele le-am facut apoi cadou pe unde am apucat, sa nu credeti ca le-am mancat eu :))



Si apoi cu o zi inainte, miercuri, am mai incercat o data.
Am vazut un anunt al celor de la Click deal. Recunosc ca am conturi pe Fundeal, Kuponiada, Dealfever, dar de ei chiar nu stiam. Trebuia doar sa imi fac cont si sa ma inscriu cu un click in concurs ! Mi-am facut, apoi i-am facut si prietenului meu....ca deh poate cine stie (desi oricum imi luasem gandul si nu mai aveam nici o speranta).

Joi seara la ora 16.00 suna telefonul...am castigat un bilet la HURTS !!!
Cu 4 ore inainte de concert !!!
Lesinata de fericire il sun pe prietenul meu care.......castigase si el :))
Am fost anuntati cam in acelasi timp. Din 10 bilete oferite de ei, doua le-am luat noi :D
Pura coincidenta si noroc !!! Noroc care trebuie sa recunoastem ca l-am cautat, da, da, meritam sa castig, era cazul !!!

Asa ca daca iti doresti cu adevarat un lucru se implineste, asta e clar !
A fost un concert scurt dar superb, am cantat si m-am simtit cea mai fericita ca am ajuns sa-i vad atat de aproape pe acesti baieti :)



10 comentarii:

daninho spunea...

super tare - ultimul concert la care am fost eu a fost Eros Ramazzoti la Sibiu :)

Little Princess spunea...

Woooow cate napolitaneee!:))X Eu nu cred ca rezistam tentatiei si le mancam pe toateeee:D(bineinteles, nu toate odata)
Felicitari pentru biletul castigat!

Alice's Blog spunea...

Wow. felicitari pentru bilet si pentru perseverenta! Si eu mi-as fi dorit sa ajung la concert dar nu am participat la niciun concurs pentru a castiga un bilet. Hurts Rullzzzzzzzzzzzz!!! :)

Butterfly spunea...

Ce dragut, felicitari, sa stii ca si eu cred ca daca iti doresti foarte mult un lucru, si depui toate eforturile, pana la urma il obtii. Iar napolitanele alea...yammy, sunt preferatele mele.
P.S. Ai o leapsa in imagini de la mine ;)

WhoCares spunea...

Pur si simplu ador melodia Stay, iar pe versul "Never give up in such a wonderful life" am lucrat o compozitie aici:http://www.flickr.com/photos/whocares23/5320321005/
Da, as da orice pentru un concert.

light & peace,
Irina

sunshine spunea...

NOROCOASO!!!Felicitari:*
Si cat de mult mi-am dorit eu sa meeeerrgg:((Dar n-a fost sa fie:(
Imi plac foarte mult HURTS:X:X:X
Nu stii daca vor mai veni si cand?
>:D<

Pixxie spunea...

Multumeeeesc :) Am fost intr-adevar foarte norocoasa !

Din pacate nu stiu daca vor mai veni curand, insa cu siguranta voi mai merge daca am ocazia.

De doua zile ma tot gandesc ce frumos a fost seara de 7 aprilie, daca ar avea in fiecare seara concert timp de o saptamana tot nu m-as satura sa-i ascult :)

SANDA spunea...

Tu castigi la toate concursurile! Chiar ca esti norocoasa!asa sa fii toata viata, in dragoste,in familie in cariera!Noroc si sanatate ca bani au avut si cei de pe Titanic dar daca nu au avut noroc...

Pinkie spunea...

Daca iti doresti ceva cu adevarat, stii ca se intampla! Felicitari, meritai sa mergi! App...mai ai napolitane? :)))

Pixxie spunea...

Multumesc Pinkie ! Napolitane nu mai am, le-am facut cadou colegelor de birou, fratelui meu, nu am vrut sa ma sacrific eu si sa le mananc pe toate :)