21 mai 2011

7 lucruri neobisnuite care ma enerveaza

Cand m-am apucat de scris acesta leapsa am realizat ca ma enerveaza destule lucruri insa am incercat sa raman la cele cat de cat ciudatele :)

1. Ma enerveaza cand vreau sa imi cumpar ceva de incaltat, o pereche foarte frumoasa de pantofi la reducere si nu gasesc numarul meu, 35-36. Pantofi cu numarul meu sunt numai la pret intreg !!! Asa ca de la un timp imi cumpar pantofi chiar daca nu am neaparat nevoie sau nu imi plac la nebunie, insa gasesc numarul meu si profit de ocazie !

2. Ma enerveaza cand cineva stinge lumina in urma mea intr-o camera, mai ales cand eu ma plimb prin toata casa si oricum revin in 2 minute in aceea camera, sub pretextul economiei la lumina !!! Sa fie clar, daca vrei sa faci economie, stinge televizorul, calculatorul, scoate frigiderul din priza, spala mai rar, dar nu stinge becul, pentru ca acel bec consuma foarteeee putin in comparatie cu alta aparatura electrocasnica !!!

3. Ma enerveaza emisiunile tabloid de la TV, care au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Stirile sunt numai despre lucruri urate sau divorturi celebre ! Mi se pare aiurea sa o vad pe Andreea Esca prezentand o stire despre Oana si Pepe. Prefer sa nu ma uit, sa nu aflu cand vine sfarsitul lumii, sa nu stiu ca la anu' murim de foame in Romania si sa traiesc in lumea mea boema !

4. Ma enerveaza casierele/vanzatoarele irascibile si ratoite din magazine care isi varsa pe mine frustrarea lor ca lucreaza duminica pe bani putini. Si eu am lucrat duminica, in ziua de Craciun, 1 decembrie etc dar nu ma uitam urat si nici nu eram rastita la saracii clienti. Asta este, viata nu este intotdeauna corecta !

5. Ma enerveaza vecinii !! Bine asta nu e un lucru chiar neobisnuit - ei chiar exista din pacate si aud asta in fiecare zi. Cum o fii oare sa traiesti intr-o familie in care cineva te bate la cap, tipa la tine constant, parca traieste si respira prin cearta si reprosuri ? Si asta de la 7 dimineata pana la cel putin ora 24 ? Pfiuuuu, fratilor nu ati auzit de vorba aia "make love not war" ?

6. Ma enerveaza cand sunt intrebata, cand ma marit ??!! Unele persoane, chiar si parintii nu stiu ca unele intrebari sunt chiar incomode, nu isi au rostul, mai ales cand le adresezi foarte des ? Vor veni toate la timpul lor, nu cred ca am ramas eu singura nemaritata, putine spre deloc dintre cunostintele de varsta mea (25!) s-au casatorit si alea au fost niste execeptii. Chiar nu vedeti in ce lumea a nesigurantei traim, cum in fiecare zi mai auzim despre cineva ca divorteaza, cum nu stii daca maine vei mai avea un loc de munca platit decent, daca mai esti sustinut cand ai un copil, etc. Ai nevoie de curaj, convingere si siguranta pentru a-ti intemeia o familie...

7.  Ma enerveza cand sunt intrerupta atunci cand povestesc ceva, cand se vorbeste peste mine si simte cineva asa, total aiurea sa ma completeze...Unora le place sa trancane toata ziua fara rost. Incerc sa pastrez distanta fata de acesti vampiri de energie care au impresia ca le stiu pe toate si orice veste noua le dai......aaaaa pai eu stiam de mult asta.....Bine draga, scuza-ma ca nu sunt asa updatata ca si tine !

Bonus lucruri minore care ma enerveaza:
- controlorii din autobuz;
- soferii care claxoneaza degeaba;
- cainii vagabonzi care se aproprie de mine;
- barbatii misogini, zgarciti, pretentiosi la mancare;
- prietenele laudaroase cu hainele scumpe, calatoriile prin tari straine existente numai in mintea lor !

Leapsa furata de la Mihaela, sursa mea de inspiratie din ultimele zile :) Cine mai doreste poate sa preia leapsa, chiar sunt curiosa ce va mai enerveaza :*

4 comentarii:

Iulia spunea...

La punctul 2 si 4 te inteleg perfect :)) ...

Gabriela spunea...

ieri eram cu masina si cum stateam intr-un loc numai pt max 5 min nu am stins farurile. Si un btran (fara ocupatie...) imi tot face semne spre ochi...prima data am crezut k se refera k ala o fi locul lui de parcare(lucru care oricum daca asa era as fi purtat o mica discutie cu el gen : e locul dat de mamica d-voastra cadou sau dc sa n-am voie sa parchez aici...). El se referea sa inchid farurile, cu fraze de genul : Ce ai, nu pricepi, fato? Pana sa-i zic eu k n-am Dacie care sa nu mai porneasca deja isi luase catelul si plecase. Nu k mi-a stricat ziua...dar m-a enervat pe moment. A...si ca bonus, tot ieri, tot un mos ma vede k merg prin spatele blocului, unicul loc pe unde am acces la scara de altfel, si imi zice mie si prietenului meu:"Nu va duce capul sa va plimbati pe strada mare unde e frumos, voi va plimbati prin gunoaiele astea??" Sa ramai tablou cat de mult se plictisesc pensionarii......

Anda Zelenca spunea...

Sunt de acord cu tine, mai ales la punctul 6. :))
Am o relatie de 4 ani si lumea ma streseaza deja cu intrebarile astea stupide. :))

BeautyRelated spunea...

adik nu iti plac mondenitatile? can-can-ul ? :)) bianca, zavoranca, crudu..cum poti trai fara sa stii ce fac, cum o duc, unde se plimba, ce mananca? .. nu te inteleg :D .. ar trebui sa iti reconsideri prioritatile :)) .. acu seriously, pe mine ma enerveaza ca niciodata nu gasesc loc la metrou sa parchez.. in rest, sunt zen :)) pup