19 nov. 2011

Tag: Actritele preferate din seriale

Tagul acesta l-am vazut in 3 versiuni: top 10 seriale, top 10 actrite din seriale sau top 10 actrite ! Acum chiar nu mai stiu care era varianta originala, probabil fiecare a ales tagul in functie de preferinte :)

Eu am ales tagul despre actritele preferate din seriale, nu sunt chiar 10 seriale diferite pentru ca nu am urmarit atatea in ultima perioada. Doar nu era acum sa rememorez Salvati de clopotel si altele din copilarie, ca nu mai terminam curand :))

10. Natasha McElhone (Karen, Californication) - imi place rolul ei din acest serial, din pacate nu am mai vazut-o prin alte filme. Este foarte frumoasa, m-a impresionat povestea ei din viata reala, era insarcinata cu cel de-al treilea copil cand a ramas vaduva. Sigur este o femeie puternica si in viata reala, la fel ca in serial :(

9. Kim Raver (Teddy, Grey's Anatomy) - are un rol de femeie independenta care mereu sufera din dragoste. Mi-a placut cuplul format de ea cu Henry, pacat ca nu a fost mai de durata :(

8. Emilia Clarke (Daenerys, Game of Thrones) - a fost personajul meu preferat din prima serie Urzeala Tronurilor, abia astept continuarea in primavara :)

7. Kim Cattrall (Samantha, SATC) - cea mai haioasa si dezinvolta din serial :) Chiar nu mai are nevoie de prezentari...

6. Deborah Ann Woll (Jessica, True Blood) - sunt fascinata de tenul ei, iar combinatia de roscat cu piele alba si ochi albastri mi se pare foarte sexy :D

5. Ellen Pompeo (Meredith Grey, Grey's Anatomy) - am citit mai demult un articol foarte adevarat. Clar orice femeie este Meredith Grey !

4. Lauren Graham (Lorelai, Gilmore Girls) - ufff cine nu isi doreste asa o mama ? Tanara si open-minded ? Eram fascinata de cat de repede vorbeau Lorelai si Rory si cum mereu mancau numai prostioare :))

3. Eva Longoria (Gabi, Desperate Housewives) - funny, sexy, shopaholic :)

2. Sarah Jessica Parker (Carrie, SATC) - oare cate dintre noi nu ne imaginam ca semanam cu personajul Carrie atunci cand scriem articole pentru blog, cand ne cumparam ceva "expensive" si pe care ni-l dorim de mult, cand suntem incaltate cu tocuri pe vreme urata sau cand pur si simplu o sarbatoare importanta ne-o petrecem singure acasa cu un film bun ?!

1. Sofia Vergara (Gloria, Modern Family) - avand in vedere ca este serialul meu preferat in acest moment, trebuia sa fie Gloria pe primul loc ! Este atat de haioasa cu accentul ei, are replici bune mereu, imi place cum isi cearta sotul si copilul sau cand zice "Ei Jaaaaaaaay !!!" :))

4 comentarii:

Andreea♥ spunea...

I love:Kim,Sofia,Eva,Lauren,Ellen&Deborah. Dragut topul. :*

Pixxie spunea...

Ma bucur ca iti place :* Care Kim ? Raver presupun :)

Andreea♥ spunea...

Da,Kim Raver:)
In legatura cu ce m-ai intrebat,gasesti la copii pana la 38/39. Ale mele sunt 36/37. Depinde ce nr cauti.Acum 2 sapt aveau la Unirea si 36/37 si 38/39. Ieri am fost in Sun Plaza si aveau si ei. Daca vrei mergi in Sun ca abia ieri au deschis magazinul si sigur mai au marimi. Sau poti sa suni la H&M si sa intrebi,ca sa nu faci un drum degeaba. Te pup

Ninulescu spunea...

Mie imi place mult Ellen Barkin.. felul ei de a fi ma da gata intotdeauna :)si Mary-Louise Parker