24 ian. 2010

Celebrity babies (I)

       De obicei cand fac revista presei la categoria monden sunt mai mult interesata de vedetele straine. Iar in cazul asta de copiii lor care mi se par extraordinar de dragalasi. Inchipuiti-va ca am in PC un folder numit "bebici" :D   How freak can I be ?
        Tot timpul aceste vedete in adevaratul sens al cuvantului (nu ca in Romania, de carton) au cel putin un copil in brate, unul de mana, ori o geanta sau o sacosa de cumparaturi....Nu am inteles niciodata de ce mereu un copil de 3-4 ani e carat asa in brate...fuga de paparazii sau muschi bine lucrati la sala :)
In fine, voi face un mic top cu cei mai draguti copii si parinti :) Oricum va fi un top intr-un permanent update, la cat e natalitatea de crescuta acolo ...

Baietii lui Britney Spears, Sean Preston & Jayden, parca ar fi gemeni, nici nu se vede anul diferenta intre ei...


Jessica Alba si fiica ei, Honor...


Ben Affleck si Jennifer Garner impreuna cu Violet.


Marcia Cross si fiicele ei gemene, de apreciat ca a avut curajul dupa 40 de ani sa aiba doi copii odata :)


Nicole Richie si Joel Madden formeaza un cuplu frumos si au o fiica Harlow si un baiat Sparrow; ea s-a schimbat mult si bine a facut, ar fi fost tot o anorexica daca ramanea prietena cu Paris Hilton....


Si bineinteles cei mai celebri de la Hollywood: Suri ( Katie Holmes si Tom Cruise ), Kingston ( Gwen Stefani si Gavin Rossdale ) si Shiloh ( Angelina Jolie si Brad Pitt )



----va urma :) ----

Un comentariu:

Butterfly spunea...

Ce dragalasi sunt!!! Ador copii, poate incep si eu ca tine si le fac un folder :))
Si eu ma intrebam de ce ii tin in brate pentru ca nu mai sunt asa mici, dar cred ca e un mod de a-i proteja de paparazzi.
Suri este o draguta, dar cred ca faptul ca o incurajeaza sa devina o fashion victim, ii cam ia din candoarea copilariei, in fine fiecare isi creste copilul cum crede ca e mai bine :)