21 ian. 2010

Nu e drept...

 ...ca unii oameni sa se pretinda ce nu sunt, ca altii sa si-o incaseze nevinovati.......Intotdeauna ce ma deranjeaza mai mult pe lumea asta este NEDREPTATEA...lucru care ma indispune enorm, si ma face sa plang pana devin de nerecunoscut...Nu stiu ce atitudine luati voi cand cineva interpreteaza gresit o situatie si  primiti pedepse ce nu le meritati...

Daca taci, esti fraier ca nu te aperi, daca ripostezi, esti obraznic si comentezi, daca spui adevarul se crede ca iti cauti pretexte si scuze, cand de fapt ar trebui sa pleci capul si spui "imi pare rau" !

Intradevar, recunosc ca poate sunt eu prea sensibila uneori si ma consum mult pentru lucruri de care altii trec cu usurinta, insa chiar nu pot sa raman indiferenta cand ma simt jignita, oricat de mult m-as antrena pe tema asta :)


Incerc sa gestionez mai bine o situatie de genul asta, si sa nu mai las rautatile altora sa ma intimideze atat de tare; trebuie sa solutionez o nedreptate fara sa ma imbolnavesc si sa reusesc sa depasesc obstacolele...

Chiar daca o sa mai incep vreodata o postare intr-o nota atat de pesimista, o sa vreau mereu sa-l inchei intr-un mod optimist, gasind singura rezolvari la asemenea situatii :)

Niciun comentariu: