5 feb. 2010

Celebrity babies (II)

           Cred ca pe locul doi la capitolul "mamici minune" dupa Angie, ar trebui sa fie neaparat Heidi Klum. Ca model Victoria's Secret, 4 copii este un record...dragalasi foc toti : Helene, Henri, Johan si Lou (nu apare in foto). Dupa mine insa, cred ca ar fi meritat si un tata mai frumusel decat Seal. Dar probabil se inteleg foarte bine si chiar o iubeste, iar dupa ce a facut primul copil cu un barbat care apoi nu a mai vrut sa auda de ea sau copil (Flavio Briatore) probabil a cautat mai mult iubire si respect decat faima si bani ...

Apoi Victoria Beckham, aceasta "fashion icon" cu aceeasi greutate din liceu :) are 3 baieti cu David; ei chiar se potrivesc surpinzator de mult, si au ramas atata timp impreuna, mai ales cand divorturile sunt atat de "la moda". Brooklyn, Romeo si Cruz oare ce cariere vor urma ? Model, cantaret sau fotbalist ? Orice ar fi succesul e garantat !
La capitolul "minuni ale tehnologiei" iata ca si barbatii gay pot avea copii frumosi, fiind in acelasi timp si fideli partenerului :) Ricky Martin este un bun exemplu, cum a rupt el sperantele femeilor si s-a reprofilat :)
 

Denise Richards are doua fete cu fostul sot, Charlie Seen, Sam si Lola. Nu stiu insa de ce, de multe ori presa a acuzat-o ca nu prea le acorda atentie fetelor decat atunci cand este fotografiata. Insa ce sa-i mai reprosam ei, avand in vedere cat a mai suferit alaturi de Charlie, care si acum cu actuala sotie, recurge la acte de violenta.


Niciun comentariu: