5 feb. 2010

Greenpeace

         Atunci cand am cateva ore libere, printre preocuparile mele se afla si un mic voluntariat pentru cei de la Greenpeace, o organizatie non-profit nu prea populara la noi in tara...
         La sediul lor gasesti niste fete foarte dedicate muncii lor, care chiar cred in tot ce organizeaza : campanii de informare, strangerea de fonduri, de semnaturi si proteste, fie ele pasnice sau nu :)
        In strainatate aceasta organizatie reuseste multe schimbari, probabil ca si mentalitatea oamenilor este alta; la noi insa au mai mare succes organizatiile care au in fata o persoana publica... Nu judec acum, chiar ii admir pe Dragos Bucurenci si Serban Copot, sunt un exemplu de urmat, insa mai sunt si altii care pot fi promovati mai mult...
       Consider ca fiecare putem ajuta in felul nostru, chiar daca suntem foarte ocupati, iar un prim pas il reprezinta o semnatura impotriva construirii de noi reactoare nucleare in Romania.
        In caz ca nu stiati, in afara de Cernavoda 1 si 2 se mai vrea construirea a inca doua reactoare; de parca asta era singurul lucru care mai lipsea din tarisoara asta !
       Deci macar ASA  sa ne impotrivim ! Deocamdata pasnic !

Niciun comentariu: