28 apr. 2010

Doctori de femei

Cate articole am scris pana acum, am omis sa spun ca sunt o foarte mare fana a lui Mihai Bendeac...imi place de el ca actor, cum joaca, emisiunile pe care le realizeaza si nu in ultimul rand, ce scrie pe blog. Si cum piesa "Doctori de femei" avea premiera chiar la doi pasi de mine, la Palatul Copiilor nu puteam rata ocazia de a merge...

Au fost 2 ore in care s-a ras incontinuu la acest spectacol clasic de teatru de bulevard, in care personajele sunt implicate in foarte multe incurcaturi si rasturnari de situatii.

Subiectul piesei se invarte in jurul doctorului Moulineaux, infidel la doar sase luni de la casatorie. Prins cu mata-n sac de sotie si, mai rau, de soacra, doctorul nu mai stie cum sa iasa basma curata. Situatia nu este tocmai roz, dar in scena intra si prietenul acestuia, Bassinet (Bendeac), un tip sasait si un incurca lume, care reuseste sa intoarca totul pe dos in jurul lui...
Sala a fost arhiplina si cred ca toti ne-am convins de talentul si dedicatia lui Bendeac pentru rolurile sale !
Alaturi de alte cateva nume importante in lumea teatrului, precum si cativa care ii stim de la TV (cine se uita la emisiunea "In puii mei" sigur ii va recunoaste) eu zic ca merita sa mergeti, nu cred ca veti regreta :)

5 comentarii:

Andreea spunea...

Nu stiu ce apreciezi tu la Mihai Bendeac dar mie mi se pare o nulitate ca om,ca actor si cand scrie pe blog,scrie numai mizerii!
In fine,gusturile nu se discuta. :)

daninho spunea...

frumos frumos :)

P.S. Cum merge treaba cu scoala de soferi? :D

Pixxie spunea...

Merge, merge, saptamana viitoare dau examenul, va tin la curent :)

Andreea spunea...

@pixxie multa bafta la examen!

Pixxie spunea...

Mersic Andreea, sper sa am :)