21 apr. 2010

Pasiuni...

Cred ca am facut o pasiune pentru incaltamintea de acest gen; dupa cizmele decupate a venit randul acestor sandale tip "gladiator"  (cred ca asa le spune, nu sunt sigura).

Le-am luat tot din Deichmann, singurul magazin de incaltaminte caruia i-am facut vanzare in ultimele 6 luni...am gasit lucruri dragute, nu se compara cu Leonardo care a scazut mult, nu am mai gasit ceva pe placul meu acolo de vreo 2 ani. Stiu ca exista magazine mult mai frumoase, gen Aldo, Bata, Benvenutti, dar nu intotdeauna mi le permit :)

Asa ca Deichmann ramane o optiune viabila pentru mine, desi pana acum mi-am luat numai incaltaminte cu tocuri foarte inalte, pe care le port ocazional...astea se gasesc cel mai usor pentru mine, sa vedem cand va trebui sa imi cumpar ceva purtabil zi de zi, gen adidasi, balerini sau pantofi cu talpa joasa cat de mult am sa caut...gasesc greu ceva sa imi placa...

P.S. Colectia 5th Avenue by Cindy Crawford este un "must see" ; mi-am luat in toamna niste ghete si le port cu placere, sunt foarte comode...

8 comentarii:

Iulia spunea...

SI mie-mi place Deichmann si mi-am achizitionat si eu de curand ceva de acolo. Poate o sa postez si eu :D.
Cat ai dat pe aceste gladiatoare :D? Eu pe ale mele am dat 79 lei ;;).
Pupici!

Camelcutza spunea...

Eu am gasit un rip off foarte dragut dupa sandalele cu zulufi ale lui britney spears din clipul if u seek amy, cred ca sunt un rip off dupa jimmy choo. Iar pantofii negri cu toc, cu tinte, sunt dementiali!

Butterfly spunea...

Sa stii ca ai facut o pasiune ...
Dar am fost zilele trecute intr-un mare magazin de incaltaminte si toate rusoiacele numai genul acesta de incaltaminte probau, in conditiile in care afara abia s-a topit zapada, dar probabil stiu ele ce stiu..;)

Andreea spunea...

sa le porti cu placere! Sunt tare frumoase!

Unknown spunea...

Yummy shoes!
:p
mereu visez la "incaltari" de genul acesta, le ador, dar mereu ma gandesc ca o sa ramana doar in cutie, ca n-o sa am curajul sa port tocuri, ca o sa ma simt stanjenita ca voi avea 1.70 si'.. si ca voi parea cocoţată :">.
my stupid mind.

adizzy spunea...

ioi ce faine sunt cizmele .si zic eu amatorul de skater shoes...deci chiar cute stuff cizmele tale..in traducere "dechimann ne vedemn curand"

Silvia spunea...

sunt f frumu :) sa le porti iubita!

Pixxie spunea...

@ Iulia: am dat 100 de lei pe ele si ma tenteaza sa merg si luna asta pe acolo :) Am vazut niste pantofi foarte frumosi la 80 de lei, sa vedem cum o sa evit Sun Plaza...