21 apr. 2010

Alegeri (ne)inspirate

     In cautarea unui mascara cat mai bun si acceptabil la pret i-am cerut parerea Adelei, care mi-a recomandat "The Max Volume Flash" by Rimmel...asa ca fiind ascultatoare am dat fuguta la cel mai apropiat shop (Mega Image) si l-am cumparat. Sunt multumita de el, desi uneori am impresia ca are un surplus pe pensula si trebuie sa mai iau cu un betisor de pe gene.

    Inainte am avut Max Factor, Masterpiece, pe care nu stiu nici la ora asta de ce l-am cumparat; mi s-a pus la un moment dat pata pe el, imi place cum ii sta tipei din reclama si ma gandeam ca la fel de bine o sa-mi stea si mie. Aiurea... De fiecare data cand ma dadeam cu el venea cineva si spunea ..."ai ceva la gene"..."domne n-am nimic, asa e rimelul" Pana m-am saturat si am folosit doar prima jumatate, care era foarte buna, nuanta "brown" pe care eu nu prea o aleg de obicei, dar asta era ok, avea efect dar nu incarca excesiv geana...
  
     In fine, cred ca toate avem momente cand dam multi bani pe un produs din capriciu, iar apoi ne intrebam ce a fost in mintea noastra...imi pare rau totusi de jumatatea cealalta de rimel, aproape intacta, nu stiu daca o sa mai am prilejul s-o folosesc fara sa dau explicatii :)

3 comentarii:

Mihaela spunea...

Eu la mascara sunt fan L'oreal. Aleg de obicei produse de la ei. Am incercat Lash Architect, Volumissime..si am fost multumita. Chiar vroiam sa-mi cumpar noul lor mascara, dar n-am avut banii necesari.

Katrina spunea...

Din nefericire, nu tot ce ti se potriveste tie, mi se potriveste si mie. Asta este o regula universal valabila, motiv pentru care nu trebuie sa cumparam un produs doar pentru ca prietenei/colegei ii merge de minune cu el :)

Am invatat asta pe pielea mea!

Uite, mie, de exemplu, imi place rimelul de la Kallos... ieftin si bunicel, insa nu garantez ca tu vei fi satisfacuta de ce poate face el.

Toate cele bune!

Butterfly spunea...

Eu sunt foarte multumita de Maybelline The colossal volume express, are peria aproape la fel cu a celui de la Rimmel si in plus miroase a viorele sau oricum a flori de primavara.