27 sept. 2010

Set Remington

Anul trecut am castigat la revista Glamour acest set Remington hair envy. L-am folosit doar de cateva ori. Mie parul nu imi sta pe bigudiuri cu arici, e prea moale si se desface imediat.
Uscatorul de par cu difuzor nu prea inteleg la ce foloseste - confera oare volum parului ? Pentru mine nu prea....

Probabil sunt eu neindemantica, faza e ca nu as fi cumparat acest set. Insa ca premiu ma bucur de el si astept sa-l folosesc intr-o zi la capacitate maxima :)
Poate imi dati voi niste idei de cum as putea sa-mi aranjez parul folosindu-ma de aceste ustensile !

Setul arata cam asa (plus peria rotunda, care am uitat initial s-o fotografiez):



Later edit: ca o enumerare a premilor castigate de mine, in afara de acest set, urmeaza:
- balsam de buze Oriflame, la revista Beau Monde;
- 2 creme pentru fata, de zi si noapte Skincode, de la Cosmopolitan - am asteptat vreo 5 luni dupa ele, timp in care tot ii sunam si ziceau ca nu au primit inca produsele :(
- un plin de benzina Petrom :) Am trimis un sms de pe un bon de benzina si am castigat apoi un plin, de care tata a fost fericitul posesor !

4 comentarii:

Andreea spunea...

Pacat ca a nimerit una ca mine sa iti citeasca acest post si sa nu iti poata da idei! Eu personal inca sunt in cautarea unui astfel de set care sa imi faca cu ochiul,cum s-ar spune.Dar eu sunt genul de persoana care nu isi usuca parul cu fehonul,nu foloseste placa... Deci tii poti imagina :D Incerc sa am grija de el cat mai mult posibil,de aia nu mi am cumparat astfel de ustensile pana acum.
Eu mi-as face niste bucle lejere sau mi-as intoarce varfurile putin.
Sper sa primesti o parere avizata de la alte fete care folosesc asa ceva.

o zi cat mai frumoasa! Pupici!

Andreea spunea...

vai, esti o norocoasa! :X
la mai mare :D

Roxy spunea...

Si eu am parul moale, dar stau bigudiurile cu scai, cel putin stateau cand aveam parul mai scurtut, pana undeva sub ureche. Stilista mea mi le recomandase si nu mi-a parut rau ca le-am incercat. Puneam putina spuma in par, foloseam bigudiuri cam de marimea celor din poze, vreo 8 bucati. Lasam cam 15 minute daca nu aveam mai mult timp, dadeam cu putin fixativ si apoi scoteam bigudiurile. Imi dadea foarte mult volum si am fost foarte incantata. Cred ca e singura chestie calumea pe care am putut sa mi-o fac vreodata la par.

Difuzorul ala ar trebui sa fie pentru volum. Eu am tot vrut sa-mi cumpar, dar tot am amanat. Speram sa-mi dea volum, plus ca ma gandeam ca peria aceea iti maseaza scalpul in timp ce-l usuci si chestia asta face foarte bine; stimuleaza cresterea parului.

Tot cand aveam parul mai scurt (i so miss it!), imi uscam parul cu perie rotunda cum ai in poza 2. Rulam parul cu peria si foloseam feonul ca sa-l usuc si sa-i dau volum. Chestia asta nu prea functioneaza la par mediu.

Sa ne spui ce iese dupa ce le incerci ;)

Pixxie spunea...

Americanca, multumesc de sfaturi !
Am folosit uscatorul si cu difuzorul ala si chiar mi-a dat volum.

Foenul e destul de greu si cu difuzorul ala pus ma simteam ca in Aeon Flux, parca aveam o arma mortala in mana :))