5 dec. 2010

Ciocolata calda La Festa

La Festa a scos pe piata o editie limitata de ciocolata calda cu scortisoara. Curioasa din fire, am cumparat o cutie sa am ce savura toata iarna. Poate unora li se va parea ca are vreun gust special, pe mine insa nu m-a impresionat prea tare. Poate m-am dezobisnuit de gustul aromelor la plic.

O lunga perioada de timp am baut Jacobs 3 in 1, insa cand am realizat ca nu prea fac bine, am inceput sa beau cafeaua clasica la ibric. O lingurita de cafea la o ceasca in fiecare dimineata, eu care inainte nu suportam cafele fara lapte sau zahar.
Sincer, ceea ce prepar eu, o cafea cu o lingurita de smantana si putina scortisoara deasupra mi se pare mai delicios decat La Festa.
Dar merge si acesta, macar acum iarna, de rasfat din cand in cand :)
Voi ce savurati duminica dimineata ?

6 comentarii:

Mihaela spunea...

Ceai. :) Nu cred ca te mira. :))
Mi-am cumparat mai multe pliculete de ceai Greenfield, diferite sortimente, si in fiecare dimineata incerc altceva. Azi am incercat Rich Camomile, ceai de musetel cu aroma de mar...foarte, foarte bun.

Pixxie spunea...

Musetel cu aroma de mar ? Hmm..suna interesant, asteptam review :)

Andreea spunea...

nu mi place cea cu aroma de scortisoara :( dar aia simpla,da,o ador!

Dee spunea...

jacobs 3 in 1 latte :) duminica doua pliculete, sunt egoista... pe sptamana nu reusesc sa beau mai mult de jumatate din cele 2 pliculete asa ca jumatate ii ramane prietenului meu

SoSheSays spunea...

Ce bine imi pare ca am descoperit acest review. De mult priveam reclama imbeitoare de la metrou la Unirii si ma gandeam sa imi iau sa nu imi iau...apoi decideam ca nu, ca doar sunt ”chimicale”. Probabil nu e atat de greu sa ne facem chiar noi ciocolata calda cu scortisoara nu? Eu ador scortisoara mai ales iarna face parte din magia sezonului.

Mai bine un vin rosu cu scortisoara si un pic de portocala, nu?? YUM.

Pixxie spunea...

Daaa, vin fiert cu mar sau gutuie, abia astept sa beau in iarna aceasta :)
Uite aici o reteta de ciocolata calda pe care vreau s-o incerc:

http://dobrinisabela.blogspot.com/2010/11/ciocolata-calda-cu-nutella-in-stil.html