15 feb. 2011

Masti Skinlite de la Dm

In urma unei alte vizite la DM, cu ocazia altor 20% reducere, am cumparat niste masti. Ritualul meu de duminica seara cuprinde mai nou, pe langa tratamentul de par si o masca pentru fata. Ca sa fie tacamul complet !

In timp ce imi aplic tratamentul de par, am un ceai de musetel pe foc...pregatesc o infuzie, scot cate puncte negre pot, apoi aplic masca. Stau asa cam 30 de minute, cu masca de par si cea de fata, apoi ma spal. La sfarsit ma limpezesc cu ceaiul de musetel infuzat, ca sa nu se piarda nimic :)

Am ales 4 sortimente, sa le testez pe fiecare. A fost prima oara cand am cumparat masti de la Skinlite si am fost foarte curioasa sa le testez !

1. Masca exfolianta si hidratanta cu extract de castravete - are o culoare verde deschis si un miros placut, insa... a fost prima data cand efectiv m-a durut pielea in timp ce o dezlipeam de pe fata. Am folosit doar jumatate de doua ori iar cealalta jumatate nu stiu ce sa fac cu ea, cui s-o donez..nu mi s-a intamplat sa simt atata durere nici la epilat !

2. Masca purifianta cu namol de la Marea Moarta, mango, portocala si aloe - nu am simtit tenul cu nimic mai curatat, insa a fost ok, fara efecte adverse !

3. Masca revitalizanta, anti-stres heat-therapy cu caise si avocado - mi-a placut cel mai mult, are o culoare roz deschisa si miroase a guma de mestecat ! Cand o aplici pe fata ai impresia ca ai stat prea mult la soare si te-ai prajit :)

4. Masca anti-stres heat-therapy cu ovaz si miere - ma amuza ce denumiri gasesc unii la aceste masti, oare stau mult sa se gandeasca ? Masca anti-stres cred ca se gaseste in multe alte locuri decat la DM. Mi-a lasat pielea fina dar nu mi-a eliberat vreun stres...



Un comentariu:

Anonim spunea...

Adica sa fereasca sfantul sa sune cineva la usa duminica seara ca se sperie de moarte, o i-a la fuga pe scari si nu se mai opreste pana la Polivalenta!