28 ian. 2010

Colectie de reviste

         Azi am achizitionat Gazeta Sporturilor ce are inclusa "Nostalgia" de Mircea Cartarescu. Nu pentru ca mi-ar placea scriitorul in mod deosebit ci pentru ca este o prima carte tiparita pe hartie ecologica, in format de buzunar, iar cum imi doresc mereu lucruri speciale, am cumparat-o desi avea un pret putin piperat.



Precizez ca am o adevarata obsesie in a cumpara reviste ce au cate un cadou inclus; mai mult reviste gossy pentru femei decat ziare ce au romane incluse; da stiu e o greseala, ar trebui sa ma preocupe mai mult literatura si scriitori celebri...
       Am luat de cateva ori "Adevarul" sau "Jurnalul National", dar tot revistele imi termina economiile :)
         Revistele preferate la ora actuala ar fi: Glamour, Diva, Prevention,  uneori Viva, Look, Elle sau Beau Monde; cateodata cumpar o revista anume numai pentru cadoul oferit ( geanta sau un produs cosmetic ). In trecut am avut o perioada "Cosmopolitana" dar acum mi-a trecut, mi se pare ca repeta aceleasi articole la nesfarsit.
     De obicei strang revistele cumparate, arunc din ele cam o data la 2 ani, de obicei cele de moda se trec repede si nu mai reflecta realitatea, insa cele de sanatate nu prea ma indur sa le arunc, mi se pare ca au sfaturi utile de care pot oricand sa am nevoie.
    Si ca sa demonstrez ca ma tin de pasiunea mea atasez o poza cu ce-am strans numai in 2009 :D

Pentru alegerea cat mai buna a revistelor ma inspir de pe acest blog :)

Un comentariu:

Mihaela spunea...

In trecut si eu cumparam cam toate revistele de moda, pana cand a trebuit sa mai economisesc si atunci m-am oprit asupra revistelor Glamour, Bolero, Cosmopolitan si Reader's Digest. Tot din cauza problemelor financiare am ramas doar cu Reader's Digest, unde chiar am ce citi, fata de celelalte reviste...dar care costa 8 lei.