25 ian. 2010

Lunch @ work

Si ca sa va demonstrez ce cuminte ma straduiesc sa fiu am sa va arat ce mi-am luat azi la pachetel pentru la birou; tin sa mentionez ca cel mai des vin cu mancare de acasa si mai rar cumpar de prin zona...
Amestec de fructe uscate combinat de mine (cereale eco de la Mega Image, nuci, alune de padure culese chiar de mine, cateva stafide si foarte putine alune prajite), sana (de obicei beau iaurt la pahar mic, dar asta era cumparat de mami si a trebuit sa-l iau) si pomelo. Conserva de peste este de rezerva lasata la birou; in caz ca nu am inspiratie intr-o zi  sa nu ma infig totusi in junk :)
Hmm ce ziceti ? Voi ce mancati la pranz @ work ?

P.S. : Aaa si sa nu uit : plus 2 litri de apa, in 8 ore eu cred ca e bine, uneori beau si mai mult, avand in vedere ca stau pe scaun atata timp nu trebuie sa las totusi  celulita sa se instaleze :D Noroc cu dozatoarele de apa care au aparut prin toate firmele - utile si usor de golit - nu credeti ?

4 comentarii:

Mihaela spunea...

Ce meniu sanatos! Eu la servici imi cumparam ceva de la patiserie sau oricum, ceva dulce si nesanatos :(

Anonim spunea...

Eu la munca mananc mancare gatita sau salate. Ceea ce mananci tu mi se pare foarte bun, dar e genul de mancare pe care eu o mananc la micul dejun. Masa de pranz e de baza pentru mine, n-as putea sa ma satur cu asa ceva.

Pixxie spunea...

Nici eu nu mananc asa zi de zi ca m-as urca pe pereti :) Mai bag o ciorba sau un piept de pui din cand in cand...

Adelina spunea...

E bine că bei 2 l apă în 8 h. Eu nu-i beau într-o zi întreagă. Dar mănânc destule fructe şi poate îmi iau lichidele de acolo. Sper. :)