23 ian. 2010

Inceputul unei schimbari

Sa lasam totusi lucrurile urate deoparte si sa va povestesc despre incercarile mele, cat de cat reusite pana acum, de a avea un stil de viata activ si sanatos :P


Totul a inceput in aprilie 2008, cand disperata de cele vreo 5 kilograme in plus, cautam o sala unde sa fac o schimbare. Urmam sa dau licenta, eram destul de stresata, stateam mult in casa si invatam, nu faceam mai deloc miscare, si probabil ma refugiam in mancare mai mult decat era cazul...

Am cautat pe net o sala mai aproape de casa pe si am gasit GetfitGym, recent transformata in Ladyfit , in care am gasit tot ce imi doream: o sala specifica femeilor, cu antrenamente diverse, care chiar au dat rezultate din primele 2 luni.

Acolo am aflat si de Cristi, un nutritionist extraordinar, caruia i-am citit toate articolele de pe blog, articole care m-au facut sa vad unde gresesc in alimentatie si in modul de a trai.

Acum dupa aproape doi ani, chiar daca mai fac diverse greseli in alimentatie (de care am sa mai povestesc in postarile urmatoare), sunt perfect constienta si incerc sa repar "the damages" ;)




Acestea sunt instrumentele mele de lucru @home. Trec printr-o perioada in care lucrez mai mult acasa, asa ca mi-am cumparat aceste accesorii in timp. Am ramas indragostita de step aerobic si cum am zapacit toata familia ca imi doresc sa lucrez si acasa am primit acest step bench de 1 martie de la baietii mei :P.
Apoi nu a mai durat mult si am marit stocul cu un fitness ball, greutati de picioare si gantere, diverse greutati.

La capitolul suplimente cred ca stau mai slabut deocamdata. Am cercetat bine site-ul si din alte opinii, m-am oprit deocamdata doar la acestea:
 Cuts II (inainte de antrenament si de culcare), Super Epa (in timpul mesei de pranz), si Opti Women (dimineata si seara).

Bineinteles ca m-am lovit de tot felul de prejudecati de la persoane neinformate in domeniu, care se uitau stramb la mine si imi spuneau ca sunt nebuna si nu am nevoie de pastile. Ar trebui sa stie ca aceste suplimente nu sunt nici pentru slabire, nici pentru infometare, si probabil ca daca sunt luate fara respectarea cat de cat a unui stil de viata de bun simt, nu au nici un efect.

In momentul de fata ma simt bine in pielea mea, am o greutate stabila, insa bineinteles ca mai am mult pana sa ajung asa cum imi doresc. Nici nu stiu daca acest lucru se va intampla vreodata, insa eu voi continua sa perseverez, si am sa va tin si pe voi la curent cu evolutiile sau abaterile mele....

6 comentarii:

Butterfly spunea...

Mult succes! Eu am primit de la o prietena un dvd cu step aerobic, foarte bun, cu Miki, nu stiu daca ai auzit de ea de la Indragym, dar nu am step bench :D si ma chinuiam cu tot felul de improvizatii de moment :))
Gantere am si eu pentru ca i-am facut sotului cadou de ziua lui o placa de abdomene, care bineinteles e mai mult mobilier prin casa, si avea si gantere incluse. Ar fi foarte nostim sa fac poze accesoriilor mele, mai ales ca sotul a montat un ditamai sacul de box in dormitorul mare si mai sperie vecinii cu racnetele lui :)). Deci te felicit pentru demersurile tale si iti urez succes!

Silvia spunea...

butterfly, ioi! la Indragym în Berceni mergeam eu :)) făceam tae-bo chiar cu Miki :))
pixxie, poţi să-mi spui şi mie de unde ai luat step bench-ul? şi eu trec printr-o perioadă în care aş vrea să scap de nişte kg... şi la sală chiar nu o să am cum să ajung mai mult de 2 sedinţe/săptămână, aşa că mi-am propus să mai exersez şi acasă...

Pixxie spunea...

Toate accesoriile sunt marca Energetics, din Intersport; au produse de calitate, iar un step bench chiar nu are cum sa se strice :) Odata cumparat eu consider ca il ai pentru o viata, iar la 150 de lei chiar merita asa o investitie ...

Silvia spunea...

ms frumu pt răspuns :) clar e o invenstiţie :)

Pixxie spunea...

Mersi frumos Butterfly de urarile frumoase oferite. Mersi ca ai fost prima care ai facut un comentariu :)
Keep in touch !

Butterfly spunea...

@ Silvia- ce mica e lumea nu? si prietena mea tot cu ea facea exercitiile, eu fac "virtual" de pe dvd si imi place foarte mult pentru ca este exact pe ritmul meu, am mai vazut pe net filmulete dar ma enervau pentru ca erau prea rapide.
@pixxie -Cu placere, ai un blog foarte frumos.