15 feb. 2010

Cum sa nu ne plictisim

Avand in vedere ca iarna nu se mai termina, iar noi nu mai iesim din hibernare, ar trebui sa ne gandim la cateva metode de reducere a plictiselii cand stam acasa. Sa facem totusi ceva relaxant si in acelasi timp folositor, nu doar sa lenevim la TV si sa mancam cat e seara de lunga :)

Mi-am cumparat recent niste greutati pentru maini de 0.5 kg. Sunt bune cand faci step sau cardio ca sa iti mai lucreze putin si bratele, nu numai picioarele :) Imi este mai usor asa decat sa folosesc niste gantere, sau daca le folosesc, aceste greutati sunt bune pentru upgradare...

De obicei am niste exercitii in minte, dar cand imi lipseste inspratia, folosesc niste dvd-uri de la revista Miss Sport; au aparut pe la sfarsitul lui 2008, iar eu mi le-am luat pe toate pentru ca le cunosteam pe antrenoare de la sala Ladyfit. Plus ca am pastrat si revistele pentru ca mai sunt si acolo niste articole interesante despre exercitii si nutritie.
Probabil mai exista dvd-uri cu tot felul de exercitii de la diversi antrenori, dar eu consider ca imi sunt suficiente cele pe care le am, macar de mi-as exersa intai muschiul vointei, dupa mine, cel mai mare si complex muschi al omului :) 

2 comentarii:

Silvia spunea...

mie îmi plac şi filmuleţele Billy Blanks - ab bootcamp de pe youtube. chiar lucrează abdomenul :)

Butterfly spunea...

vad ca te-ai pus serios pe treaba. Felicitari!!