21 feb. 2010

I'm lovin it !


              Am vazut aceste cizme decupate in revista Look si mi-am zis ca trebuie sa le am. Am intrat intr-un magazin Deichmann dar nu le mai aveau. Am intrat in al doilea, unde exista o singura pereche nr 37...insa in cutie era doar o cizma...intreb vanzatoarea de perechea lui...vanzatoare tare sictirita, probabil pentru ca era duminica seara si ea era la lucru....Se uita stanga, dreapta si spune ca nu-l gaseste...nu are cum sa ma ajute...raspuns care nu m-a multumit bineinteles...cum adica ?? a disparut si pe ea nu o intereseaza, nu-i pasa daca fac sau nu vanzare, pot sa plec linistita acasa....

Intreb un baiat care era tot ajutor pe acolo, se uita pe un raft din spatele nostru si surprizaaaa era expus acolo...ce greu era domne sa dai o mana de ajutor...Ma duc la casa sa platesc si dau de "prietena mea" acolo... care ma priveste mirata de unde am gasit eu perechea...Si eu "draguta" ii trantesc un "m-a ajutat un coleg de-al tau mai descurcaret" :D  Da stiu am fost rea...dar chiar nu m-am putut abtine ! Dai de multe ori peste atatea angajate frustrate, care isi trateaza clientii cu atata nepasare...si rezist si eu dar cateodata mai simt nevoia sa le taxez !

Asta ca sa stim, niciodata sa nu ne multumim cu raspunsul unui singur angajat, intotdeauna sa intrebam macar doi; nu se stie pe ce nou angajat sau aiurit am intrebat, sunt multi care nu stiu stanga ce face dreapta !
In fine, pana la urma am venit cu cizmele acasa ! Sa le port iubita :)

4 comentarii:

Mihaela spunea...

F frumoase. Sa le porti cu placere!

Pixxie spunea...

Mersic !

Butterfly spunea...

Nu am mai vazut cizme decupate, imi plac, sunt foarte dragute, sa le porti sanatoasa!
In ceea ce priveste patania ta, eu am gasit intr-o cutie un pantof nr 39 si unul 38, si la fel am intrebat prin magazin si nu a fost chip sa gasesc perechea, probabil o fata luase unul 39 si unul 38, de fapt chiar o prietena de a mea a luat niste pantofi asa si nu stia de ce un picior o strange...:))

Silvia spunea...

sunt f frumu :) să te bucuri de ele!