28 feb. 2010

Anatomia lui Grey

Am multe seriale preferate, insa primul de care vreau sa vorbesc este Anatomia lui Grey.

Probabil mai exista postari despre acest serial in blogosfera, deoarece are foarte multi fani. O sa incerc sa nu ma repet :) Nu l-am descoperit chiar la inceput, sa zicem ca am pierdut prima serie ( pe care ulterior am luat-o insa nu mai ma atrage sa vad din urma).

Cea mai trista si zbuciumata mi s-a parut seria 3 si 4; nu era episod la care sa nu plang, chiar mi se parea exagerat la un moment dat. Imi amintesc ca intr-o duminica am facut o sesiune "hard" de vizionat episoade, iar dupa 3-4 ore eram umflata de plans...am zis ca nu o sa-mi mai petrec nici o dupa-amiaza lacrimogena,  nu era episod la care cel putin 3-4 doctori sa nu planga...
Care este pentru voi cea mai trista scena? Pentru mine ce in care moare prietenul lui Izzy, Danny Duquette...
Doctorul "perfect" il reprezinta pentru mine Alex Karev :) Si Derek este foarte sarmant, de asemenea, iar dintre actrite, surorile Grey sunt foarte funny, mai ales cea mica :)

In prezent urmaresc seria 6, in care nu mai este atat de mult pus accentul pe suferinta si jale, ci mai mult pe viata de familie, copii, distractie...
Spitalul Seattle Grace, fuzioneaza cu alt spital, Mercy West si apar cu ocazia asta cateva personaje noi.
Meredith nu a avut inca timp de o nunta cu Derek, insa se inteleg foarte bine si si-au facut niste juraminte pe un "post-it". Derek este avansat sef, in locul lui Richard...
Izzie chiar daca este casatorita cu Karev, il paraseste pe acesta, si mai apare din cand in cand ( actrita a decis sa apara mai rar in serial, pentru a se ocupa mai mult de familie, are o fetita recent adoptata).
Mark are in continuare o relatie cu Lexie, insa se cam cearta cand isi face aparitia fiica lui Mark de 18 ani....ramane sa vedem daca se vor impaca.
Cristina este in plina pasiune cu Owen, deocamdata...
Callie formeaza cu Arizona, un cuplu nonconformist dar foarte amuzant.
Si Miranda ne ofera o surpriza, se indragoste de un coleg nou aparut in serial.

Din pacate poze de grup cu personajele actuale nu prea exista, aceasta este singura care am gasit-o, ca fiind mai recenta.
Vizionare placuta !!!

3 comentarii:

Oana spunea...

Ah, ador Anatomia lui Grey!Si eu am inceput sa ma uit doar acum cateva luni fiindca nu imi place sa urmaresc ceva la tv. Niciodata nu imi place sa stau in fata televizorului la o anumita ora. Si mie imi place Karev fiindca face pe durul, dar are un suflet de aur. Si de Mark imi place foarte mult fiindca e sexy si amuzant. Dintre fete,le plac pe toate in felul lor, fiecare are ceva cu care ma identific. Ma cam enerveaza personajul Izzie. Actrita mai bine iese de tot din serial sau isi vede de treaba. Sper sa apara cineva mai potrivit pentru Karev.

Mihaela spunea...

Si eu ma uit cu placere la serial. Am plans o gramada atunci cand a murit Danny...Katherine Heigl a jucat f bine in seria 3 si 4...nu degeaba a luat si premiul Emmy.
Spre deosebire de flutuashroz, mie imi place mult actrita. Stiu ca vrea sa plece din serial si e alegerea ei...normal ca prefera sa joace in filme, castiga si mai multi bani....
Iti recomand si Private Practice, serial unde s-a mutat Kate Walsh, cea care a jucat-o pe fosta nevasta a lui Derek. E dragut serialul, nu se compara cu Grey's, dar merge.

Katrina spunea...

Scrubs ai vazut? Este cumva, asemanator cu G.A, insa este mult mai amuzant si bazat foarte mult pe viata personajelor. Eu l-am urmarit cu sufletul la gura si am savurat fiecare episod.