16 mar. 2010

Pofte


Imi place foarte mult checul si am vrut sa invat sa-l fac :) Primele doua dati nu prea mi-a iesit, acum a treia oara zic ca este comestibil :) Nu mi s-a mai taiat nici maioneza, nici ars, nici crud nu este...desi nu stiu de ce cacao si nucile s-au dus la fund, iar crusta de deasupra se faramita...dar astea-s amanunte domne...in esenta a iesit pufos si gustos !!!

7 comentarii:

Butterfly spunea...

Ce maioneza la chec ca m-ai bagat in ceata? Nuca este mai grea de aceea s-a dus la fund, am citit undeva ca se adauga mai tarziu, dupa ce le-ai bagat in cuptor, daca nu vrei sa ti se duca la fund.
Eu urasc checurile pentru ca pe vremea studentiei mama imi facea numai checuri si mi-am facut plinul pentru viata asta..:))

pixxie spunea...

Asa numesc eu galbenusurile frecate cu ulei, ca se freaca pana devine o maioneza :) poate m-am exprimat eu gresit :P E bine de stiut pontul cu nucile, o sa incerc data viitoare, xoxo

Miha spunea...

Cred ca mai trebuia nitica faina in aluat, nu era destul de dens si de asta s-au "dat la fund" :))

Important pana la urma e ca a fost bun, ce mai conteaza unde erau nucile? :))

daninho spunea...

nu a murit nimeni din primele doua dati? :))
vreun caine, o pisica, ceva? :)))

pixxie spunea...

Nu a murit nimeni, stai linistit :D

sanda spunea...

Foarte frumos checul! ca sa nu se duca la fund compozitia cu cacao, se pune jumatate din faina dupa care se opreste putin din compozitie ca sa se amestece cu cacao si apoi se pune restul. Nucile nu se mai lasa in jos daca sunt pudrate cu faina inainte sa se puna dseasupra. Se amesteca usor cu furculita ca sa se amestece cacaua si nucile cu compozitia si sa iasa mozaicat.

dulcik spunea...

Buna imi place foarte mult blogul tau si tot ceea ce publici pe el.Ai
o gramada de articole interesante.
Te-ar interesa cumva un link exchange cu blogul meu
http://blog-feminin.blogspot.com/?
o zi cat mai buna si tine-o tot asa