23 oct. 2010

Testare Garnier aloe vera

In urma cu vreo doua saptamani am completat pe facebook-ul lui Garnier un formular prin care doream sa testez noul sampon cu aloe vera. Ieri a sosit curierul si pe langa sampon + balsam am primit si o esarfa cadou !
Ultima oara am folosit sampon Garnier Fructis acum vreo 3 ani, nici nu mai stiu de ce am renuntat la el, parca imi facea matreata.

Ce promite: o adevarata reteta de vitalitate pentru toate tipurile de par, samponul Garnier Naturals este imbogatit cu Aloe Vera - recunoscuta pentru virtutile sale de ingrijire si revitalizare a parului. Textura pura si lejera nu va incarca parul.
Rezultat: stralucitor, parul dvs este plin de viata si matasos la atingere.


Imi place mult ca nu se face risipa de ambalaj, flaconul este micut, atat cat sa incapa samponul in el. Balsam de par chiar nu mai folosisem de mult, dar la o prima spalare a fost ok, pentru mine conteaza foarte mult cum se simte parul dupa ce il usuc, ca asa la spalare toate sampoanele sunt la fel, curata parul si fac spuma...

Diferente majore nu am observat, parul meu este oricum matasos si pisicos :)
Astept sa ma sune cei de la Garnier sa vad ce intrebari imi vor pune referitoare la acest sampon...

6 comentarii:

Andreea spunea...

Dragut din partea lor ca ti au oferit acest set!
M-a facut sa zambesc replica ta "parul meu este oricum matasos si pisicos"

O zi cat mai placuta!

Victoria West spunea...

De la Garnier imi plac si folosesc constant samponul Fructis, spuma de par, fixativul de par, crema de noapte.

Iulia spunea...

Foarte frumusica esarfa si ceea ce ai primit. Sa le folosesti cu placere si sa fii la fel de incantata si cand termini flacoanele si sa-ti cumperi altele. Pupici!

Pixxie spunea...

@Andreea - asa mi-a spus o coafeza odata si avea dreptate :)
@Victoria West - am folosit si eu masca de par mai demult iar spuma si mie imi place ca miroase frumos...
@Iulia - Multumesc ! Orice cadou e binevenit :) Pupici !

Roxy spunea...

Ce-mi place ca au inceput si firmele de la noi sa faca asa ceva. Uite asa castigi clienti si iti promovezi produsele. Bravo lor!

Si aici firmele iti trimit produse ca sa le testezi si e o metoda buna de a afla ce produse ti se potrivesc, inainte sa dai banii pe ele.

Vreau si eu par pisicos :)

Pixxie spunea...

Da, in Romania testarea produselor nu a devenit inca un obicei...mai avem de asteptat. E bine ca macar tu primesti produse cadou :)