23 mar. 2010

Noutati

      Fac o mica pauza din lumea blogosferei pentru ca sunt proaspat inscrisa la scoala de soferi :D emotionata nevoie mare, cu un cod rutier mai plictisitor ca orice carte citita de mine (si am citit multe), dar la care trebuie sa ma acomodez, pentru ca nu-i asa si voi ati facut-o ? Sunt atatea fete pe aici care au carnet bine mersi, deci inseamna ca nu este imposibil, ci doar mai greu la inceput, pana te acomodezi... de fapt in viata multe lucruri sunt grele la inceput, diferenta este ca unii nu sunt facuti pentru sofat...sper din tot sufletul sa nu fiu din aceea categorie :(

      Pana una alta mai am vreo 1000 de chestionare de facut, vreo luna de practica si abia atunci sa mai imi dau cu parerea...azi in prima zi a plouat (sper sa fie cu noroc) m-am descurcat binisor, instructorul mi-a zis bravo! de mai multe ori decat mi-a atras atentia ! Asa ca inca imi pastrez optimismul !

Keep in touch !!!

18 mar. 2010

Californication

In lunga mea liste de seriale preferate se afla si Californication, un serial pe care l-am urmarit pe HBO, toate 3 seriile. David Duchovny este foarte potrivit in acest rol de mare aventurier, iar de ce sa nu recunoastem la 49 de ani arata foarte bine. Cate nu au suspinat dupa el cand juca in Dosarele X, eu stiu sigur ca da :)

Hank Moody este un scriitor care dupa primul best-seller nu mai reuseste sa scrie o alta carte; de fapt scrie inca un roman, insa ii este furat si publicat sub alt nume. Santajat fiind, se conformeaza situatiei.


Karen, mama fiicei sale, Becca, ramane prima lui dragoste adevarata la care se intoarce ori de cate ori face cate o prostie; Charlie Runkle, este prietenul lui cel mai bun si totodata impresar (actor cunoscut din Sex and the City ca fiind sotul lui Charlotte, Harry).

Party-urile, alcoolul, drogurile si "one night stand"-urile devin un reflex pentru Hank, si desi multi considera ca acesta este un stil de viata de autodistrugere, de multe ori il inspira pe scriitorul nostru frustrat si disperat. Hank este genul de om care dupa ce afla ca i s-a furat masina, isi aprinde o tigara, sau care chiar daca a primit o bataie sora cu moartea are mereu de comentat ceva.



Politetea si bunul simt sunt doi termeni total necunoscuti pentru Hank. O comedie cu mult umor, frustrare, disperare, sex si un actor principal laureat cu premiul Golden Globe.


One obsession



Nu ma pot decide cine e mai "hot" in acest clip :) Nadal sau Shakira ?! Suna bine melodia, desi daca era cantata in romana, nu cred ca ne mai placea traducerea la fel de mult :)

16 mar. 2010

Pofte


Imi place foarte mult checul si am vrut sa invat sa-l fac :) Primele doua dati nu prea mi-a iesit, acum a treia oara zic ca este comestibil :) Nu mi s-a mai taiat nici maioneza, nici ars, nici crud nu este...desi nu stiu de ce cacao si nucile s-au dus la fund, iar crusta de deasupra se faramita...dar astea-s amanunte domne...in esenta a iesit pufos si gustos !!!

Despre hidratare

Trec printr-o perioada de incercare a diverse creme de fata. O lunga perioada de timp am folosit Garnier Nutritionist pentru zi si noapte, apoi insa m-am reprofilat deoarece din cate am inteles, daca folosesti o perioada lunga de timp o anumita crema, nu mai are efect. 

Mi-am luat Nivea Aqua Sensation, care imi place foarte mult, dar din pacate nu exista si varianta pentru noapte. Asa ca am incercat un altfel de Garnier, de data aceasta Essentials care insa nu prea m-a incantat, am tot trait cu impresia ca daca am dat mai putini bani comparativ cu alte creme, nu este asa buna, iar apoi imi ingrasa tenul prea mult.
Cand s-au terminat m-am gandit sa mai incerc si marci romanesti, asa ca m-am indreptat spre Elmiplant si am constatat ca la pret nu este asa o mare diferenta. A costat cu aproximativ 5 lei mai putin decat Nivea de noapte.

Da stiu, le amestec si le combin destul de mult, insa Nivea am cumparat-o la sugestia unei tipe de prin Carrefour, in fine, nu-mi pare rau. Elmiplant miroase foarte bine, a gutuie, dar este special pentru ten mixt, asa ca daca aveti un ten cu tendinta de uscare, s-ar putea sa va "tina" .  Pentru ochi folosesc in continuare Garnier cu roll-on, sunt multumita avand in vedere raportul "calitate-pret".
PS: scuzati calitatea pozelor, nu mai aveam baterii la aparatul foto, si le-am facut cu telefonul.

15 mar. 2010

Carduri de fidelitate


O alta nebuneala de-a mea o reprezinta colectionarea de carduri de fidelitate...de la farmacii, supermaketuri, diverse magazine...nu imi scapa nimic; sunt totusi in curs de updatare cu aceasta colectie, daca aveti ceva sugestii, le astept cu placere !

13 mar. 2010

Sa invatam cu...



Imi place foarte mult Carmen Bruma, se potriveste foarte bine cu Mircea Badea, amandoi pasionati de sport; am gasit acest filmulet si am fost placut surprinsa sa vad ca exercitiile de la saltea le fac si eu acasa :) Ea arata foarte bine, dar si munceste mult pentru asta...nu credeti ?

Antioxidanti

Pentru capitolul antioxidanti si anti-ageing din viata mea mi-am cumparat recent acest supliment, Super Antioxidanti de la Now Foods ce contine cele mai puternice extracte de plante cu efect antioxidant cunoscute astazi. Contracarand efectele radicalilor liberi avem mai multa energie si o stare de sanatate optima. Combinatia speciala din acest produs ajuta lupta impotriva toxinelor celor mai daunatoare. Nu stiu cat de mult previne imbatranirea pielii, dar la cate lucruri bune am citit despre el sunt convinsa ca in timp are cateva efecte pozitive :)

Contine :
Extract de ceai verde
Extract de armurariu
Extract de curcuma
Quercitin
Bromelaina(din ananas)
Extract de merisor
Extract de rozmarin
Extract de seminte de struguri
Extract de ginkgo biloba
Extract de ghimbir
Sursa

12 mar. 2010

Telephone



A aparut un videoclip de senzatie cu Lady Gaga si Beyonce, dureaza 9:35 minute si este foarte reusit. Melodia sincer nu prea imi place, dar asa o colaborare este de remarcat; cum fiecare dintre cele doua este perfectionista si cauta sa iasa de fiecare data cat mai mult in evidenta, in acest clip avem inchisoare de femei, evadari si crime. Enjoy !

11 mar. 2010

Leapsa - momente importante

Primita de la Mihaela !
1. In momentele cele mai dificile si in care simti nevoia sa te ajute cineva, la cine te gandesti prima oara?
In cazul problemelor personale cer ajutorul parintilor mei, ei sunt singurii care reusesc sa ma scoata din belele, iar la serviciu, ii cer ajutorul Magdei, "the best chief ever" :)
2. Daca ai putea fi, o zi, oricine ai vrea tu, cine ai fi? De ce? Ce ai face?
Nu am invidiat vreodata pe cineva pentru ceea ce este, pentru ca ma consider o persoana norocoasa, nu mi-ar placea sa fiu o persoana publica, asa ca probabil daca as crede in magie pentru o zi, as vrea sa fiu o vietuitoare necuvantatoare cum ar fi un vultur de temut sau o pisica rasfatata de stapana :D
3. Daca ar fi sa poti schimba o persoana cine ar fi aceea?
Nu e nimic mai frustrant decat sa traiesti langa o persoana sperand ca intr-o zi se va schimba dupa cum vrei tu, sa iti consumi energia zi de zi incercand sa modelezi pe cineva dupa bunul tau plac.
4. Ce ai face pentru linistea ta sufleteasca?
Mi-as pastra familia alaturi de mine cat mai mult timp, as cauta un job in care sa ma regasesc pe deplin si as incerca sa imbatranesc cat mai frumos cu putiinta, nelasand problemele zilnice sa ma inaspreasca.
5. Care crezi ca a fost pana acum cel mai important moment al vietii tale?
Momentele importante din viata mea le-am constientizat mai mult ca fiind foarte emotionante; cand s-a nascut fratele meu am simtit ca ceva s-a schimbat in viata mea, chiar daca eram mai micuta; momentul in care am implinit 18 ani l-am perceput ca fiind unul foarte important. Spre diferenta de alte persoane nu am simtit mari emotii cand am terminat facultatea, dar cu siguranta a fost un moment important al vietii.

Oricine doreste poate sa preia aceasta leapsa...

Premiu Beautiful blogger


Am primit acest premiu de la Oana si Silvia, carora le multumesc foarte mult !!! Sunt foarte fericita si cu adevarat recunoscatoare ca cineva imi apreciaza blogul :)

Reguli:
1. Mulţumeste-i persoanei care ţi-a acordat premiul şi posteaza link-ul blogului ei.
2. Oferă premiul unor bloggeri pe care i-ai descoperit de curând şi care crezi că-l merită.
3. Contactează bloggerii respectivi şi anunţă-i că au câştigat.
4. Specifică 7 date despre tine.

Am sa premiez cateva bloguri ce nu au mai fost premiate, pe care eu le citesc constant si care m-au motivat sa intru in lumea blogosferei; in ordine alfabetica :
Adela
Adina
Ioana
Mihaela

7 lucruri despre mine:
1. Visez sa invat sa gatesc la fel de gustos ca mama mea;
2. Adorm intotdeauna inainte de ora 24;
3. Termin cel mai repede pasta de dinti si crema de picioare;
4. Nu imi place sa ma vaiet si nici sa-i ascult pe altii cum o fac;
5. Ma atasez foarte repede de oameni si animale si plang la orice fel de despartire;
6. Nu am plecat niciodata din Romania;
7. Ma consum prea mult cand lucrurile nu merg cum trebuie in viata mea;

10 mar. 2010

Descult in parc


M-am dus la acest spectacol pentru ca nu l-am vazut niciodata pe Stefan Banica intr-o piesa de teatru, stiam ca se duc foarte multi spectatori, biletele se vand foarte repede...si da chiar mi-a placut, a fost bine jucat si foarte haios. 

Paul (Stefan Banica) e avocat, un tip calculat, care-si citeste ceasul la secunda, un tip ordonat, crescut intr-un mod traditional american, care, practic, isi schimba viata mutandu-se cu proaspata sotie, Corrie (Oana Ioachim) intr-o garsoniera la etajul 9 al unui bloc din Manhattan, unde liftul nu merge iar problemele incep sa vina pe banda rulanta.
In piesa mai apare un vecin, Victor Velasco (Mitica Popescu), pe care Corrie vrea sa-l imprieteneasca cu mama sa, (Ileana Cernat).

Finalul îl gaseste pe Paul alergand descult in parc, la minus 10 grade, bineinţeles si cu ajutorul unei sticle întregi de whiskey.
Eu personal am ras, la fel ca intreaga sala, Stefan este foarte talentat fara doar si poate, nimeni nu-i contesta calitatiile artistice, chiar daca in particular este perceput ca un om cu fite si cu un caracter care lasa de dorit...
Va recomand sa va duceti, dar sa fiti cat de cat odihniti, altfel 2 ore in sala chiar si cu pauza s-ar putea sa vi se para oarecum prea mult.

9 mar. 2010

Mucenici

Ca anul acesta nu mancat de mult...asa multi si buni :D In zeama facuti de mama, mananc de vreo 2 zile, pentru ca nu mai aveam rabdare si pentru ca nici nu am incredere sa mananc din alta parte. Din aceia moldovenesti am cumparat din vreo doua locuri azi, si peste tot erau pe terminate... La Ana Pan se vandusera in jur de 800 in 2 ore....adevarata isterie se poate spune :)

Poate este si vremea de vina cu poftele astea, cine mai credea ca pe 9 martie o sa avem zapada; degeaba am urat bun venit primaverii acum o saptamana, cred ca mai trebuie sa asteptam inca o luna si sa incercam totusi sa nu ne deprimam !

Good food


Se iau doua bucatele de vrabioara vita si se gateste pe o tigaie tip "grill", se fierb niste legume congelate apoi se topeste niste branza cu smantana pe o baie de aburi.  Ce iese poate nu arata atat de estetic insa este gustos si hranitor.

5 mar. 2010

One obsession



Am ascultat noul album al lui Cheryl Cole, "3 Words" si chiar mi-a placut. Cred ca este facut de Will I Am, pentru ca are mai multe featuring-uri cu el. Cred ca ea si-a dorit mult un album solo, insa dupa cate scrie presa, acest lucru a cam costat-o casnicia. Nu inteleg barbatii care ajung invidiosi pe succesul sotiilor, e plina lumea de femei care divorteaza dupa ce castiga un Oscar sau orice fel de premiu. As fi tare dezamagita sa aflu ca am trait langa un barbat pe care eu l-am sustinut, insa el ma paraseste pentru ca egoul lui nu suport realizarile pe care incep sa le am !

Leapsa despre carti


1. Cand cititi, pentru a marca locul unde ati ramas cu lectura, folositi semne de carte sau indoiti paginile?
Nu indoi niciodata pagina, folosesc semne de carte, de obicei flyere de la Sephora cu parfum :)

2. Ati primit in ultimul timp o carte drept cadou si, daca da, care a fost aceasta?
Fata fantoma, de Sophie Kinsella, o carte chic, de noptiera.

3. Cititi in baie?
Nicodata, nu pot sa ma concentrez deloc...

4. V-ati gandit vreodata sa scrieti o carte si, daca da, care ar fi fost aceasta?
Acum sa scriu o carte, probabil ar fi penibil, insa nu se stie niciodata ce idei o sa imi vina...

5. Ce credeti despre colectiile de carte de la noi?
O buna investie, am inceput anul acesta sa cumpar din colectiile aparute la ziare. Chiar daca parintii mei au multe din ele, consider ca ar fi frumos din partea mea sa imi fac o biblioteca proprie, nu sa ma bazez pe cartile lor cumparate acum 30 de ani. Cand cumparam o carte cu totii ne gandim si la persoanele care vor mai citi aceea carte dupa noi...Cum ar fi sa le spun copiilor mei "Citeste cartea asta luata acum vreo 40 de ani de bunici, ca mami nu a considerat ca meriti una mai noua " :)

6. Care este cartea preferata?
Dintre cele clasice mi-a placut foarte mult "Quo Vadis?", singura carte la care am plans vreodata, apoi "Cel mai iubit dintre pamanteni" si "Rosu si negru", iar dintre cele contemporane, "Alchimistul", "Codul lui Da Vinci" sau "Mananca, roaga-te, iubeste"

7. Va place sa recititi unele carti si care ar fi acestea?
Nu am recitit niciodata o carte, din lipsa timpului liber.

8. Ce parere ati avea de o intalnire cu autorii cartilor pe care le apreciati si ce le-ati spune?
As fi mai mult decat onorata si probabil cufundata in emotii...nu as putea decat sa le spun ca ii respect si ca le multumesc pentru serile placute in care lectura lor a ocupat primul loc !

9. Va place sa vorbiti despre ceea ce cititi si cu cine?
As vorbi, dar nu prea mai am cu cine; din pacate in secolul vitezii putini mai au rabdare sa stea cu o carte in mana...

10. Care sunt motivele care va determina sa alegeti o carte pe care sa o cititi?
Daca imi este recomandata de cineva, sau citesc vreo recenzie despre ea pe internet.

11. Care credeti ca este o lectura “obligatorie”, o carte pe care cineva trebuie sa o citeasca?
Cred ca oricine ar trebui sa citeasca in timpul copilariei cartile care le sunt recomandate; daca nu se vor trezi mai tarziu cu lipsuri de cultura. Marin Preda, Sadoveanu, Camil Petrescu, Liviu Rebreanu, Mircea Eliade, Ioan Slavici, George Calinescu precum si Dickens, Victor Hugo, Lev Tolstoi, Alexandre Dumas, sunt doar cativa autori care ar trebui cititi.

12. Care este locul preferat pentru lectura?
In pat inainte de culcare, sau cand e placut afara, seara pe balcon :)

13. Cand cititi ascultati muzica sau lecturati in liniste?
Lecturez in liniste.

14. Vi s-a intamplat sa cititi carti in format electronic?
Nu, chiar nu pot. Macar atunci cand citesc sa nu mai folosesc calculatorul.

15. Cititi numai carti cumparate sau si pe cele care sunt imprumutate?
Mai imprumut si carti, dar de cele mai multe ori le citesc pe cele personale.

16. “O carte este pentru mine…” Cum ati descrie o carte?
O buna metoda de relaxare si imbunatatire a cunostintelor in acelasi timp.

Am vazut aceasta leapsa pe blogul lui Camelcutza si am tinut sa o completez pentru ca si eu intru in categoria iubitorilor de carti... O dau mai departe tuturor celor care sunt cititori infocati !

3 mar. 2010

I like



Imi place tare mult Keri Hilson, arata foarte bine...cand imi caut un model intr-o femeie ca sa ma ambitionez sa "lucrez" imi pun un clip cu ea...si gata imediat ma enervez :)

2 mar. 2010

Cum se impaca raceala cu miscarea

Cum a venit primavara, alaturi de martisoare am primit si o frumoasa raceala. Intotdeauna racesc cand incepe primavara si toamna...chiar daca toata iarna am luat niste suplimente pentru imunitate cu propolis si echinaceea, le-am terminat exact inainte de 1 martie; nu stiu daca a fost coincidenta ca imediat apoi am racit ! De fapt ce imi provoaca raceala cred ca sunt lichidele relativ mai reci pe care incep sa le beau, cand mi se pare ca afara se incalzeste, sau cand incepe toamna eu continuu sa beau lichide mai reci, fara sa imi dau seama ca afara nu mai este asa cald ca inainte.

Mi-am facut aseara plinul cu medicamente, chiar daca stiu ca sunt foarte toxice, si au ajuns sa contina si ele multe prostii. Voi ce luati cand sunteti racite ? Eu Paracetamol Sinus, iar daca se agreaveaza Nurofen raceala si gripa si Fervex seara. Mai mult de atat nici nu vreau sa ma gandesc, antibiotice nu am mai luat din copilarie, injectii la fel.

De cateva seri am inceput sa alerg cate putin in parc, chiar daca este inca racoare, 10-15 minute nu cred ca agreaveaza ci dimpotriva imunizeaza. Este tocmai buna ca incalzire, iar cand ajung acasa pot sa imi continui exercitiile fizice :) Imi doresc foarte mult un pedometru, dar inca nu am gasit unul pe placul meu, la un pret accesibil ! Am citit un articol in care spunea ca 10.000 de pasi zilnic ne feresc de obezitate, diabet si boli cardiovasculare. Trist, nu stiu cati dintre noi reusesc sa faca macar jumatate din pasi !

1 mar. 2010

Bine ai venit primavara !!!


Fie ca aceasta primvara sa va aduca multe bucurii si realizari ! La cat mai multe postari frumoase in blogosfera !!!